otazka pre baby: baby rady davate fajky priatelom, popripade ake to bolo prvykrat? nenapinalo vas a tak? a partner sa urobil ked ste mu fajcili? a pre chalanov... ake to je pre vas ked vam holka fajci?
a + poznamenávam že ti potom nasadnu nanho a budu jazdit do zblaznenia ani ich zo seba nedáš dole ..ešte ti aj natiahne jednu ked ju budeš chciet zhodit
preto maš zvnutra na vagine take drobne vyrastky ktore ti ho maju podraždiť..chapeš ? je to instinkt zachovania rodu a prejavuje sa takzvanou nadržanostou..dnešny ludia to inač chapu..teda pod pojmom sex" lenže to je iba nazov párenia sa teda podraždenie penisu a zaroven vystrek do vagíny čo každopadne každa žena vsebe pestuje tento zakladny pud" semeno sa dostane cez otvor na maternici a oplodny vajíčko teda vznikne nový jedinec a teda sa narodí další inbecil do rodu homo sapiens ..preto ako prevencia proti inbecilom ja nesexovat" teda nepchat penis do enskej vagíny.
No poviem len tolko že ak to baba vie tak nieje nič lepšie. Ak chceš vedieť názor báb, ja poznám aspon jednej určite podrobne, ale nebudem ti to tu opisovať do podrobna.
Ak to robia prvý krát a chalan ho má dlhšieho tak ich s toho napína, ale dá sa na to zvyknúť a čo mi hovorili baby tak sú na to aj finty. Ak si ho nedá baba celého do úst nenapne ju. Poznám aj také baby čo si zamilovali robiť chalana s ústami, tak isto ako si chalani zamilovali robiť babu s ústami.
@8@skandinavian to, ze sa naradi dalsi imbecil do rodu homo sapiens, sudis podla seba?? lebo ja sa tak necitim, no asi je, podla teba, chyb niekde inde, vsak??
@skandinavian No je mi jasne ze nepouzivala , a asi to rozdavala kade tade aby zachovala rod , skoda ze takeho demeenta do toho rodu vyprdla . Serko boze boze , ako ty vies iritovat ludi , ale tak v sprostych reciach si majster , mozes sa ist presadzovat do hitler jungen semit akysi ...
Zo začiatku som mala k tomu negativny postoj.Urobila som to az priatelovi s ktorym chodim uz dva roky a ktoreho milujem...nejake obzvlast prijemne pocity pri tom nemam, semeno ani pipik nieje zrovna moc pochutka,ale som štastna ked vidim že priatelovi je dobre.V každom pripade, chalanovi "na jednu noc" by som to nikdy neurobila.Ani v ramci predohry....na to clovek musi partnera dobre poznať a byt mu absolutne fyzicky oddany
@faker zaujimavy nazor , celkom sa s tym stotoznujem Aj z opacnej strany , mne by sa zasa vobec nepacilo kebyze ho dam len tak hocikomu do ust , a priatelke by to hmmm tiez k tomu nemam zrovna pozitivny postoj , ale ked bude nacase to vyskusat , tak preco nie
@skandinavian akoze nazor ,ze antikoncepcia je len pre stetky ani nebudem komentovat... a prajem ti pekne( na slovenske pomery priblizne 2 deti )takze uzasne 2 sexualne zazitky kedze antikoncepciu neuznavas.. neviem kam by ludstvo dospelo takymito nazormi a hlavne vzorcom sex je na plodenie deti.. ax..
zaímavé názory.. baba ktorá fajčí chalanovi to robí preto že je nadržaná?.. asi preto že chce spraviť jemu dobre nie?.. sebe tym moc dobre nerobí a pochybujem že to daku babu dako extra vzrušuje..
podla mojho nazoru to patri ku kazdemu "normalnemu" vztahu,ked babu dela fajku chalanovi ci ked chalan lize tam dole babu.Ja natom nic zvlastneho nevidim obydvom sa to urcite moc paci.A tie baby ktore kidaju na baby ze su koli tomuto stetky,kurvy tak istotne este nefajcili penis aa iiiiissstotne po tom v kuutiku dose tuzia len sa obavaju ci to tomu dotycnemu spravia spravne .
@skandinavian..Ferco klííídek ludia su aky su a mimochodom antika neni pre stetky teda ak som to spravne pochopila ty asi potrebujes vyfajcit vidim to tak
@skandinavian + @psycholilithka ... kvalitne zadery ludia .. este chvilku a presvedcite ma (@pershing363 = totalny suhlas vdaka takymto ludom to tu v anketach zije
@11 (kyuzo) ... to bolo absolutne bezkonkurencne najlepsie zotretie co som citala
@Ahoj555 ... dik za anketu pobavila ma este na tri hodky mam o dobru naladu vystarano (inak by ma zaujimalo ci mas aspon tych 12 rokov...a ci sa tiez tak bavis na tom co si "sposobil"
mne raz jedna kamoška povedala že ked si ho necham strčit do pošvy, tak prečo nie aj do ust
Ale teraz važne, ked som prvy krat priatelovi fajčila, trochu ma naplo a aj som prehltla, ale po čase si na to človek zvykne ja si myslim že to k predohre patri a už to nerobim s nejakou nechutou, nič nerobim na siluuuu je to skôr aby som priatela uspokojila ako on na oplatku uspokoji mna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
keď mi baba robila prvý krát fajku ja som sa skoro pomočil xD (dusil som smiech)
mňa to šteklilo xD
Ale keď to holka vie tak nieje o čom je to pecka
Ak to robia prvý krát a chalan ho má dlhšieho tak ich s toho napína, ale dá sa na to zvyknúť a čo mi hovorili baby tak sú na to aj finty. Ak si ho nedá baba celého do úst nenapne ju. Poznám aj také baby čo si zamilovali robiť chalana s ústami, tak isto ako si chalani zamilovali robiť babu s ústami.
offtopic: @skandinavian uz sa ukludni a prestan spamovat...
Ochrana proti nim nieje nesexovať ale antikoncepcia.
A ten pud nieje o zachovaní rodu ale o rozkoši.
Never tomu že keby si sa pýtal prečo jebete že ti odpovedia preto že chcú deti.
A píšte si čo chcete, je to môj názor a vy ho určite nezmeníte vašimi trápnymi pripomienkami
@skandinavian a ty si strasne vtipny....tvoje nazory praveke tu prezentujes, to si od koho zobral od vesmirnych ludi tied mudrosti? si guuugeloval?
a @faker súhlas
a antika pre šťetky?.. aspoň ti taká štetka neotehotnie.. ach jaj deti...
zamysli sa nad sebou chlapce
@11 (kyuzo) ... to bolo absolutne bezkonkurencne najlepsie zotretie co som citala
@Ahoj555 ... dik za anketu pobavila ma este na tri hodky mam o dobru naladu vystarano (inak by ma zaujimalo ci mas aspon tych 12 rokov...a ci sa tiez tak bavis na tom co si "sposobil"
Ale teraz važne, ked som prvy krat priatelovi fajčila, trochu ma naplo a aj som prehltla, ale po čase si na to človek zvykne ja si myslim že to k predohre patri a už to nerobim s nejakou nechutou, nič nerobim na siluuuu je to skôr aby som priatela uspokojila ako on na oplatku uspokoji mna.
Môj názor
Zaujimalo by ma,kde v hisotrii ktorej babe prislo na um si prvej vopchat vtaka do ust ...