To to je otazka na tomasa alebo niekoho kompetentneho ako je tomas....Nedalo by sa urobit vytvaranie for alebo diskusnych for az po niekolkatom prihlaseni???...Teda ja neviem po 80 alebo 100 prihlaseni??...Preco by to bolo dobre???....Lebo poslednu dobu s
80 az 100 prave preto lebo je to uz dost velke cislo teda to znaci ze ten uzivatel nechce zalozit fake forum a kazit si tu meno ale uznaj sam ze 25 a 35 prihlaseni daki cvok moze urobit behom dna aj skor...ale ziadnemo blbcovi by sa nechcelo sa odhlasovat a prihlasovat 80-100krat..a naj by bolo keby ten clovek mal aj fotku teda podmienkou vytvorenia fora by mohla byt aj foto ale vlastna....tym by sa mohlo vyriesit kopec blbych fake for ktore lezu vela ludom uz na nervy
jj suhlasim ze tych 80-100 je dost vela.. a napr. ti co davaju take fora a su 5x prihlaseni sa mozu stale prihlasovat a odhlasovat aby mali tych 100 a ptm ho mozu dat..
Ja by som bol najradsej keby novi useri sa mohli registrovat len ked im da niekto pozvanku. Takto by sa zamedzilo individuam sem liezt a robit bordel...
no podla mna je to celkom dobry napad ale s tou foto nesuhlasim,ved niektori tu chcu mat aj nejaku anonymitu a nie kazdy ma potrebu vesat svoje fotky na net... a inak foto si stiahne niekde na nete... a nikto nezisti ze nie je dotycny/a
no zasa všetci mate v niečom pravdu ked by to bolo tak ze az po 80.prihlaseni tak by to bolo okej ale zasa mozu sa prihlasit stale dokola ale vlastne neviem ci by sa im to chcelo taze som za to ze az po nejakom 80 prihlaseni ale si myslim ze nikdy tu nebudu len take rozumne fora vzdy sa najde niekto kto je mozno aj 100x prihlaseny ze napise hlupost
@5 hm stym foto mas pravdu to bol len navrh.....@3 vies si predstavit ze by si sa 100 krat prihlasil a zalozil uplne uchilne forum len preto aby si to tu znicil ja si to nemyslim ze je torealne......a este prave tych 80- 100 prihlaseni riesi problem s novymi kvazuy uzermi teda ludmi co to tu zacali posledne dni zamorovat uchilnymi temami ktore boli aj zrusene a niektore si admini nevsimli....a povedzme si pravdu admini to nemozu stihat ved to by bolo troska moc na nich...otazka prihlasil y si sa 100krat len aby si tu zalozil dake fake forum pochibujem....@4 no pozvanka to je moc radikalne to by klesla navstevnost ale je to tiez riesenie....takze Tomas mas tu par napadou vyber si co bude naj nechat to tu zamorit fake forami a nakoniec by to tu dopadlo ako pokec alebo nieco robit
@6 myslim ze po 100 prihlaseni by nikto nepisal hluposti lebo ty ludia co tu robia to fake forum maju nanajvis 5 - 20 prihlasenie a komu by sa chcelo 100krat prihlasit len aby to tu kazil???
@9 mozno sa najdu aj taky to netvrdim ale eliminuje to asi vedsiu polovicu ludi a odradi od toho aby sa takto zabavali alebo prepac te za vyras si honili nad ich zvrhlostou
to s tym vytvaranim for az po urcitom pocte prihloaseni je podla mna super napad lebot o forum je uz fakt hruuuza vsade same debility. jo to ja a styria chlapi nemalo chybu
Ja by som to skorej riesil skusobnou dobou. User by musel byt registrovany povedzme 14 dni, aby mohol zakladat fora. Cim dlhsie si regnuty, tym mas viac moznosti...
@14 Neviem ci sa najde niekto kto bude cakat 14 dni ci mesiac na to aby zalozil jedno posrate provokacne forum a hned po tom ho vymazali. Skorej sa na to vykasle a pojde si ho zalozit niekam inam...
@16 no tak tomuto hovrim velmi dory napad suhlasim stvojou konbinaciou.....takze TOMAS co povies nato dufam ze si toto forum precita lebo by mu mohlo dodat inspiraciu
Zaujimave riesenia Najskor ma napdlo, ze ten clovek sa kludne tych 100x prihlasi, ale po zrelom uvazeni neviem neviem je to predsa len dost... A to, ze po uplynuti nejakeho casu je tiez fajn napad. Ja som za
...minimalne to take pripady aspon ciastocne eliminuje.
A to s fotkou radsej nie, lebo ja mam napriklad svoju vlastnu fotku len vo fotoalbume, ale v profile ju mat nechcem a pritom v anonymite nie som... A ta pozvanka radsej tiez nie
S tými prihlaseniami je to blbe, lebo kazdy sa moze prihlasit odhlasit ... skor by to malo byt od nejakej hodnosti ... (hoci ja som tu este taky posledny prd) ale tak ... mas pravdu aj ja som si to vsimla a je to otravne
Blbost jak trenky. Ak by tu chcel niekto spravit bordel, tak tych 100 prihlaseni kludne spravi aj za 1 jeden (keby mu velmi jebe, alebo keby si na to naklepe nejaky scriptik). Po druhe, co by tu asi robil user ktory tu nie je prihlaseny 100x a nemoze nic? Len tak sa prihlasoval aby mohol citat fora? Fora (a vsetko ostatne) predsa moze citat aj bez toho aby bol zaregistrovany.
Pozvanka? Myslim, ze perexu by sa to velmi nepacilo, keby pride o potencialnych uzivatelov (ktorych je urcite velke mnozstvo).
Neviem co vymyslate vsetci. Treba si zvyknut, ze birdz uz nie je portal s 5tisic ludmi a je logicke, ze nejake to percento uzivatelov to nema v hlave v poriadku. Toto sa stava na kazdom komunitnom portale a nic sa s stym neda robit. Resp vsetko sa da, ale na ukor navstevnosti, uzivatelov a tym aj $$.
ale sak keby tu bolo aj 100prihlaseni...tak pride a bude sa len prihlasovat odhlasovat a keby chccel neco napisat tak by to len prestukal a za den dva by mal 100 prihlaseni...cize to by chcelo mozno viac kompetentnych ludi ktori by to tu mazali...kludne sa na to dam
@24 Asi mas pravdu v tom, ze niekomu by to problem nerobilo aj tak, ale aspon ciastocne by to mohlo pomoct... Okrem toho prispievat do fora a inde by mohli vsetci, plus vsetci by mohli pisat blogy atd., jedine obmedzenie by platilo na zakladanie diskusii vo fore.
@27 ale zvycajne sa tu ludia zaregistruju koli tomu, ze maju nejaky problem a chcu ho vyriesit cim skor. Ak im to nebude umoznene hned, tak pojdu na ine forum a birdz tym strati cast uzivatelskej zakladne.
Tomas je inteligentny a urcite si to uvedomuje, preto pochybujem, ze nejake taketo "opatrenia" zavedie.
a čo tak dávať BAN ? neviem či to je dobrý nápad ale navrhujem, po tom čo sa zistí dať danému užívateľovi ban, najlepšie na IP trebárs v podobe 24 hodín alebo pár dní
Podla mna by uplne stacilo rozsirit niektorym uzivatelom pravomoci a jednoducho by sa taketo nevhodne alebo divne fora jednoducho vymazali alebo presunuli "do kosa". ... a tam nech si to pozera ten, koho to fakt zaujima.
myslím si, že kto chce, tak obíde pravidlá a bude takč i tak zakladať debilné fora.
@28 s tými povoleniami na diskusiu v urč. kategorii, to je blbosť jak trenky 2. ked chcem založiť forum o sexe a v tejto kategorii to nemam povolené,tak založím v inej nie? čo je koho po kategoriach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
A to s fotkou radsej nie, lebo ja mam napriklad svoju vlastnu fotku len vo fotoalbume, ale v profile ju mat nechcem a pritom v anonymite nie som... A ta pozvanka radsej tiez nie
ja suhlasim s tym niekolko pocetnym prihlasenim & skusobnou dobou.....
ale tie pozvanky sa mi tiez pacia...to mi pripomina warez fora
Pozvanka? Myslim, ze perexu by sa to velmi nepacilo, keby pride o potencialnych uzivatelov (ktorych je urcite velke mnozstvo).
Neviem co vymyslate vsetci. Treba si zvyknut, ze birdz uz nie je portal s 5tisic ludmi a je logicke, ze nejake to percento uzivatelov to nema v hlave v poriadku. Toto sa stava na kazdom komunitnom portale a nic sa s stym neda robit. Resp vsetko sa da, ale na ukor navstevnosti, uzivatelov a tym aj $$.
S tými prihláseniami je taktiež blbosť, lebo nejaký idiot si pokojne založí idiotskú diskusiu aj po sto prihlásení.
Admini musia byť v strehu a také diskusie mazať už po založení.
Alebo je ešte aj taká možnosť, že pre založenie diskusie nejakej špecifickej témi by musel dotyčný žiadať povolenie od tvorcu birdzu.
Tomas je inteligentny a urcite si to uvedomuje, preto pochybujem, ze nejake taketo "opatrenia" zavedie.
Co hovorite ?
@28 s tými povoleniami na diskusiu v urč. kategorii, to je blbosť jak trenky 2. ked chcem založiť forum o sexe a v tejto kategorii to nemam povolené,tak založím v inej nie? čo je koho po kategoriach