Pls nevie niekto nejaku stranku alebo kde sa daju zohnat fake piercingy ...do pery... -najlepsie kruzky,ceresnicky ci jak to volate ? .. -usetrite si nezmyselne narazky- len som to dlho hladala a stale nenasla ..
@interrupcie ... este raz vravim keby to nehladam nepisem sem a btw..vravim DO PERY ,pripadaju ti tie piercingy na nete jak do pery? najdes tam nanajvis do obocia,pupku, a na bradavky .. wake up bro! jzs brainer dalsi..
som teraz citala ako si jedna dala falosny do pery taky ten na sposob magnetiek.a ze to prehltla a tie magnety sa jej v zaludku pritahovali ci co a ze skoro zomrela.
@goth111 dik ..kks vsak ja viem ze ked dam do googla ze to vyhodi xx stranok ale nikde nieje do pery kruzok ak zadam kruzok falosny piercing,najde mi len do bradavky tak to snad nebudem nosit ..
neupresnila si nijako co presne hladas (ceresnicky ci jak to volate neratam)
kebyze povies ze chces stranku s najlepsimi cenami, stranku co ma kamenny obchod v takom a takom meste, stranku s ktorou maju ludia dobre skusenosti, stranku na ktorej vybavuju reklamaciu bez problemov, stranku kde ti osobne poradi odbornik, stranku kde sa daju objednat zahranicne produkty za prijatelne ceny, stranku....
ty si si vypytala iba stranku kde sa daju zohnat fake piercingy, to sa necuduj ze ti clovek odporuci google
ci ti nebodaj teraz pomoze ze do toho googlu jebnem "fake piercingy e-shop" alebo nieco podobne a dam ti sem prvy link??
@uspavanocka fuha nexcela by som D ale tak ja xcem kruzok jednoduchy kruzok mam aj par fotiek s nim ,mamjeden fake piercing ale uz mi hrdzavie a tenbol z jedneho casopisu ...a od vtedy som nezohnala dalsie
@10 odporucam precitat vsetkym retardovanym ludom ktori sa urazaju ked im clovek odporuci pouzit google...vzdy mozte byt radi ze vas neposlali rovno do pice lebo cloveku co otvori anketu a v nej stoji "neviete stranku kde kupim auto", "neviete povod slova banan", "neviete 5 najhlbsich jazier sveta" nic ine ani neostava
je mi jedno ci zahranicna alebo slovenska ,potrebovala som jednoducho link na online shop len
a na zaciatku som spomenula ze do pery a to sa zohnat neda len tak,resp .hladala som a nenasla to ze si geno neprecital poriadne..whtever not my fault ..
@etelnair takze prepac,ale nevsimavost neospravedlnuje zadala som tam do pery nepovedala som ake stranky cize mohli dat hocake to ze clovek nevie citat je uz jeho vec ale UTFG si moze tak sam..jzs som si aj myslela ze sa toto stane ked napisem strucny " HELP" .. takze lestit to tu nemusime.
@junkychess prepac ze si falosny piercing do pery neviem predstavit lebo po tom co dneska jeden hladal magneticke nausnice nemam sajnu akymi vsetkymi sposobmi mozu falosne piercingy drzat...toboz nie ked to nazves kruzok/ceresnicka
@goth111 dik ale tie poznam ale ide o to ze na kazdej je len do obocia,pupku,ucha -takych stranok je vela ale ja xcem priamo do pery .. to som nevedela zohnat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
PS: a slusne sa chovaj, lebo pojdes na gulas
» www.piercing4u.sk/piercing/falosn...
» www.bodypiercing.sk/piercing-fake-c...
ale neviem ci myslis toto
kebyze povies ze chces stranku s najlepsimi cenami, stranku co ma kamenny obchod v takom a takom meste, stranku s ktorou maju ludia dobre skusenosti, stranku na ktorej vybavuju reklamaciu bez problemov, stranku kde ti osobne poradi odbornik, stranku kde sa daju objednat zahranicne produkty za prijatelne ceny, stranku....
ty si si vypytala iba stranku kde sa daju zohnat fake piercingy, to sa necuduj ze ti clovek odporuci google
ci ti nebodaj teraz pomoze ze do toho googlu jebnem "fake piercingy e-shop" alebo nieco podobne a dam ti sem prvy link??
» www.birdz.sk/webka/junkyches...
je mi jedno ci zahranicna alebo slovenska ,potrebovala som jednoducho link na online shop len
a na zaciatku som spomenula ze do pery a to sa zohnat neda len tak,resp .hladala som a nenasla to ze si geno neprecital poriadne..whtever not my fault ..