takze vsimam si, ze sa tu dost casto pouziva slovo fake. jasne, kedysi sa pouzivalo tiez, ale v poslednom tyzdni, alebo mozno aj dvoch toto slovicko pozorujem vynimocne casto. kludne aj v 3-4 forach za den a to chodim birdz iba rano a vecer...
Ale súhlasím, že mnoho diskusii, ktoré niektorí označia za fake, nie sú fake.
Proste 13-14 ročný a podobne vedia toho málo, preto vznikajú také pre dospelých blbé diskusie.
Dá sa to zistiť aj podľa toho, že niektorí z tích zakladateľov diskusií, tí čo sa na to nevykašlú reagujú potom na také označovanie dosť rozčúlene, z toho je napríklad jasné, že sa to pýtali vážne.
v tomto zmysle ako na forach to malokedy pouzivam, ja som to prvy krat pocula pred rokom ci ako na traviane a pouzivam to hlavne tam ....a proste pred polrokom ako vznikli na pkeci ankety a take chujovinky ze komenty a toto tak som si vsimla ako to tie krpate deti pouzivaju co ledva vedia co to znamena....nechut...
len su ludia treba uvedomit, ze fake nieje ziadna nadavka, proste je to oznacenie, tak si to neplette, lebo castym pouzivanim to totalne straca zmysel...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a prave pri nom ma napadlo, ci vobec pozna vyznam slova
áno práve pretože viem čo to znamená som to nikdy nepoužila
No možno ak som si naozaj myslela že ten nick musel byť falošný
Ale súhlasím, že mnoho diskusii, ktoré niektorí označia za fake, nie sú fake.
Proste 13-14 ročný a podobne vedia toho málo, preto vznikajú také pre dospelých blbé diskusie.
Dá sa to zistiť aj podľa toho, že niektorí z tích zakladateľov diskusií, tí čo sa na to nevykašlú reagujú potom na také označovanie dosť rozčúlene, z toho je napríklad jasné, že sa to pýtali vážne.
súhlasím
Ako mas pravdu,oslovenia, ktore si uviedol by boli tiez vhodne,ale tak v ramci slusnosti a kulturnosti sa tam ten anglicky vyraz hodi
pre mňa je to užívateľ, ktorý zakladá absurdné témy kvôli vlastnému pobaveniu(alebo pobaveniu iných)...