Fakt divné čo sa teraz spýtám :D ale čo si o tom mysliet aj tak prosim
takže no ahoj zase pišem je to možno blbost ale asi nemám na výber chcel by som ist von s fakt peknou babou a že by som jej zato zaplatil len zato že by somnou šla von čo si o tom prosim myslite potrebujem už fakt babsku spoločnost žiaden se
nie som fake s peknou babou som myslel nemám štastie na baby vobec ani kamoški nemám nejsom zviknutý na babsku spoločnost ale už mám 20 proste nechem byt stále s chalanmi
@pifcinko no ale ak ju volas von tak jej peniaze neponukaj za to lebo mi caje to berieme tak, ze nas povazujete sa slapky ak chcete aby sme sli von s vami chalanmi a nam chcete zaplatit takze nic jej neplat inac sa dojebes a poriadne
@pifcinko wtf. nemyslíš vážne...akože keď s tebou pojde čo tým dosiahneš myslíš že sa do teba zaľúbi skor sa jej sprotivíš :/ a ak si myslíš že si až tak hrozný treba na sebe zapracovať .....
@vegas mne keby nejaky chalan povedal, ze ci s nim nejdem von a , ze mi zaplati sa to pochopila by som to tak , ze sa si o mne mysli, ze som slapka a poslala by som ho do pici a viac v zivote by som ho nechcela vidiet
to je dovi toto..však si k nejakej niekde prisadni,zober jej drink na výmenu za otázky čo ťa zaujímajú alebo čo..a možno zaujmeš a ne tu takto prosíkať..čo si niekomu svoje gule pod stromček dal?
@bibla naozaj nemám prečo klamat my sme stále 5 vonku vždy sme skoro spolu býváme v jednom v paneláku vašinou sme pri dome nikam nechodime ani ani oni nepoznáju žiadné baby tak som furt s chalanmi nie som vobec zviknutý na babsku spoločnost
ty kokos... myslím si o tom, že si chudák, fakt chudák. Radšej nemať nikoho ako si za niekoho zaplatiť za to, že pôjde von. To si radšej zaplať štetku, aspoň dačo z toho možno budeš mať.
určite aj sám vieš, kde je problém.. musíš ísť občas do partie kde sú dievčatá.. a nie platiť si ich. žena nie je tovar, je to od teba hnusné to ešte len napísať nie to myslieť vážne
@pifcinko tak co si nekupis? ked si schopni dat babe peniaze aby sla z tebou von tak pochibujem ze na mikrofon nemas peniaze, ja som dakedy vela volal cez skype z kamaratkou pokial sa na mna nevykaslala
V duchu si to môžeš hovoriť, že ju budeš lákať na svoju solventnosť či čo ale naozaj to tak sprav len ak je taký typ, že jej to nevadí a keď ju natoľko nepoznáš proste peniaze pri ozvaní von vynechaj a len sa spýtaj, či by s tebou šla... Lebo znie to fakt teda...pri najlepšej vôli takého nechcem ani keď to vraví zo srandy...
Fú.... fúúú..... myslel som si, že umriem, keď sa tu na to tak pozerám. Chalan, ty máš problém, ale problémy sú na to aby sa riešili.
Okej, beriem partia je partia, ale treba niekam chodiť, určite každý z vás pozná dákeho ďalšieho chalana ktorý dáke baby pozná. Takže cesta by sa k babe našla, že to nejde je blbosť.
Potom, to že sa najskôr hanbíš je asi dosť problém, ale prečo? Asi by si sa mal zmeniť trochu ty, byť trochu sebavedomejší v tomto? Proste keď už budeš dakde medzi babami, musíš sa prekonať a začať sa pozerať - aj do tváre, však ono to potom pôjde.
a nechcem nič vobec ani fajku neviem prečo mne sa to vobec nelubíí raz som mal frajerku a mna to bolelo ked mi to robila a fakt že sa mi to znusilo uplne
načo davať peniaze peknej babe aby bola s tebou nutene ? Radšej si za tie peniaze kúp dačo na seba, choď pozrieť kaderníčku, kozmetikču (ano aj normalne orientovaný muži chodia ku kaderníčke).A choď dade na disko. Tam budu diefky rady ked sa k ním privtreš a nebudeš im musieť ani platiť.(Maximálne za drink)
Dám ti jednu radu...hlavne bud sám sebou a spýtaj sa jej to ako normálny človek aj ked možno dnes uspeješ s peniazmi u niektorých krásavíc, ktoré maju hlavu na € skôr ...ale to je škoda ísť vonku s nejakou namyslenou pindou, že € = záujem ...ak je normálna, nemala by ťa poslať na drzovku do kelu...a ked povieš normálneš, že s ňou pôjdeš von za cashe, bude si pripadať ako defka a týmto ju vyplašíš...radšej chod normálne von a potom ju pozvi niekde na čaj alebo tak ...daj na to ...
tak môžeš si najať platenú spoločníčku ktoré sú presne na toto. robia čo ty chceš a ak chceš kecať bude kecať. to čo si o tebe bude mysleť je už iné.
ja by som ti skôr radil nejakú nájsť na nete, ak si hanblivý riešiť to naživo.
spoznáte sa cez pár správ a potom ju môžeš pozvať von. ved je to bežný postup. máš zoznamky, fóra, pokec... sú tam všelijaké miestnosti. tak ešte predtým ako nejakej ponúkneš prachy len za spoločnosť skús to takto. ak to fakt nie je predajná "oná" (a takú by si na rozhovor asi nechcel lebo zvyčajne sú extrémne blbé) tak sa pri núkaní peňazí urazí. normálne, bežné, priemerné dievčatá/ženy sa radi rozprávajú. aspoň podľa mojich skúseností
prepáčte ak som teraz zlý forum neviem prečo mi ho zrušili ale nikomu zle nechcem a nechcem ani problémy som len normálný chalan ktorý je opustený a citlivý to je všetko prepáčte
@pifcinko nedivím sa, že nemáš kamarátky a baby ťa nechcú Trošku sa vzchop chlape! More si chlap a nie nejaká vymetená pipka čo sa tu ide ľutovať, že ju chudinku nikto nemá rád Je pekné, že si citlivý, možno na to nejakú babenku zbalíš ale otál potál, pripadáš mi ako zúfalá pubertiačka. No a k veci-ponúknuť jej prachy za to, že s tebou pôjde von? Si zdraví? Radšej ju niekam pozvi a zaplať to za tie peniaze, bude to znieť normálnejšie A ako to, že nepoznáš žiadne baby? Dobre, som na tom stejne ale to len pre to, že som proste zatrpknutý typ ktorý chlapca proste nechce. Ale ty zjavne hej! Tak chodievaj na akcie, skamaráť sa s niekým trošinku populárnejším ako ty a choď s ním, spoznaj nových ľudí, buď priateľský a nie trápny citlivý tu na birdzi. Proste sa vzchop a ideš! A určite sa niekde medzi spolužiakmi/kamarátmi/spolupracovníkmi nájde nejaká baba čo sa zľutuje a aspoň raz ťa vypočuje alebo ti poradí ako baby zbaliť, aj keď možno ona sama ťa chcieť nebude. Proste sa vzmuž do pekla!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
100 komentov
Aj keď som bol v hocijakej situácii, a fakt som potreboval objať od nežnejšieho pohlavia, takto by som sa neznížil...
ty musis byt riadny fake
a stastne a vesele vianoce katka
@tommyhot ja na peniaze nie som mam priatela a mne zalezi na nom a mna si ziaden dotycny nikdy neziska peniazmy ani darcekmi ja nie som na predaj
ale vazne nerob to..jedine co si o tebe bude mysliet je ze si zufaly chudak
Veď to rob tak ako väčšina nesmelých že píš babám na nete a nejaká sa chytí. Len sa bojím že ty ju potom uštveš ale to je o inom
+ma musíš pozvať na fajnú večeru, potom si dáme pohár vína a tak pôjdeme každý sám domov.
alebo si zaplať kurvu a môžte len kecať..isto budeš pre ňu výnimočný
A keby mi niekto ponúkne peniaze za to, že s ním pôjdem von, tak si myslím jedine to, že si robí srandu.
Okej, beriem partia je partia, ale treba niekam chodiť, určite každý z vás pozná dákeho ďalšieho chalana ktorý dáke baby pozná. Takže cesta by sa k babe našla, že to nejde je blbosť.
Potom, to že sa najskôr hanbíš je asi dosť problém, ale prečo? Asi by si sa mal zmeniť trochu ty, byť trochu sebavedomejší v tomto? Proste keď už budeš dakde medzi babami, musíš sa prekonať a začať sa pozerať - aj do tváre, však ono to potom pôjde.
Ježíši mňa drbne z týchto debilov.
Aspon ja by som neplatil zene za to ze sa snou len stretnem,bud by chcela alebo nie...
V tom horsom pripade si bude mysliet, ze si masovy vrah.
Ze ju nekde omracis a zabijes v odlahlom lese a to si teraz nerobim prdel...
Inak profesionalka si s tebou aj pokeca, jej je jedno co s nou budes robit za 120€ na hodinu
Na tvojom mieste by som siel do toho.
Zaplatis si s nou take 3 hodky.
Spokojne pokecate a ked si to nahodou rozmyslis, tak si aj uzijes trosku srandy v posteli, alebo na zadnom sedadle auta
Bude jej treba na topánky? Pôjde s tebou.
Pozvi ju, ak odmietne tak sa svet nezrúti
ja by som ti skôr radil nejakú nájsť na nete, ak si hanblivý riešiť to naživo.
spoznáte sa cez pár správ a potom ju môžeš pozvať von. ved je to bežný postup. máš zoznamky, fóra, pokec... sú tam všelijaké miestnosti. tak ešte predtým ako nejakej ponúkneš prachy len za spoločnosť skús to takto. ak to fakt nie je predajná "oná" (a takú by si na rozhovor asi nechcel lebo zvyčajne sú extrémne blbé) tak sa pri núkaní peňazí urazí. normálne, bežné, priemerné dievčatá/ženy sa radi rozprávajú. aspoň podľa mojich skúseností