nie je tazke dostat sa tam, kedze ma tam prijali aj ked som sa na prijimacky nijak specialne neucil..ale kedze pre mna tato skola nebola dobra, skor extremne nudna tak tam uz davno nechodim
som prváčka ale na filozofickej fakulte... a celkom že hustý život ma tam čaká, neviem či prejdem prvým semestrom.. ale verejná je iná vec, neviem ako to tam chodí....
@stodvacinkar poväčšine ten, čo nemá vychodený gympel + vysokú školu typu verejná správa a pod., ale nejakú odbornú strednú.. nehovorím, že je to pravidlo, ale uvediem ako príklad môjho kamaráta.. vyštudoval soš, nemá ani maturitu, má iba výučný list a robí mechanika. teraz ale aby to nikto nepochopil blbě.. nehovorím, že sa treba vykašlať na maturu, len vravím, že dnes sa každý driape na vysokú a nič z toho... zachvíľu tu budú samí mgr a iné tituly, ale manuálne nebude mať kto pracovať
@sabnacke to máš dnes šuvix či gympel alebo odborná. Úroveň stredného školstva je na slovensku jednotne nízka. Spravil som odbornú školu a nenaučili ma tam dokopy nič. Robím vysokú školu a naučili ma tu kopec zaujímavých vecí, ale nič za čo by potenciálny zamestnávateľ bol ochotný platiť...proste slepá ulička školstva...vzdelávací proces je úplne odtrhnutý od praxe. V tom je aj hlavný rozdiel oproti školám (vysokým) v zahraničí. Tam vedia, že prax je dôležitá.
Ale výšku dnes treba. Aj keď len kvôli titulu. Schválne si skús otvoriť ponuky práce. Taxikár, požadované vzdelanie: 2. stupeň vysokej školy, 10 rokov praxe.. Kopáč kanálu: 1. stupeň vysokej školy..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Nic v zlom autorka nechodim
Ale výšku dnes treba. Aj keď len kvôli titulu. Schválne si skús otvoriť ponuky práce. Taxikár, požadované vzdelanie: 2. stupeň vysokej školy, 10 rokov praxe.. Kopáč kanálu: 1. stupeň vysokej školy..