@mysteriousmonkey jop a to je skoda, ze bethesda teraz robi 800 rovnakych hier. ale to, ze TES hry boli vzdy 3to osobovky prepinatelne to FP neznamena, ze musia zkurvit aj cely fallout
@n0win0u ...TES hry boli vždy 3ťo osobovky prepínateľné do FP? really? napríklad taká Arena, alebo Daggerfall, alebo Battlespire? Redguard bol jediný skutočne 3rd person, pokiaľ viem, a Morrowind bol prvý ktorý bol prepínateľný z FP do 3P, ale stále primárne FP, rovnako ako Oblivion alebo Skyrim... skrátka, máš to naopak TES boli od začiatku klasické FP krokovacie RPG, akurát sa zbavili toho krokovania, čo bola prvá revolučná vec v nich, a druhá bola to že mali aj exteriéry... third person view sa pridalo až neskôr, a nikdy nebolo primárne
@midnight jo som to poplietol, opacne. ale to je jedno, tie hry tak boli spravene, len to potom spravili zaujimavejsim. ja som to hral od zaciatku a hned ako sa dalo prepnut do 3rd person tak som siel tak, jasne, ze to pridali do hry, sa to tam pytalo. s lepsou grafikou a enginom prisla aj lepsia kontrola a ovladatelnost.
zato fallout proste dokurvili. tam niet moc o com rozjimat, fallout 3+ nema ani z 30% take gule ako mala F1 alebo F2
@n0win0u lenže to nie je problém uhla pohľadu (FP/TP), ale iných vecí, príbehu samotného, toho ako je spracovaný, toho že vôbec nereaguje na to čo hráč robí, atď atď... podľa mňa prechod na FP bol jediná dobrá zmena na Falloute oproti predošlým dvom dielom, všetky ostatné zmeny boli k horšiemu.
@midnight to je jasne, turn-base nemali zmenit, mne tam vadi ale aj ten FP proste, pri falloute hej
@stodvacinkar ja ani necakam zmenu ofkors, len hovorim, ze sa na to netesim uz ako som sa tesil na 3ojku ( predsalen po dlhej dobe robili pokracovanie mojej najoblubenejsej rpg-cky ). pre mna sklamanie
ja osobne si myslím, že na PC taký veľký titul už nebude robiť ťahovku ako za čias Fallout 1 a 2. Totižto ťahovky dnes ľudia obľubujú hrať na tabletoch, kde to stojí do 5€, takže si nemyslím, že by sa im vrátili náklady na vývoj PC verzie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
zato fallout proste dokurvili. tam niet moc o com rozjimat, fallout 3+ nema ani z 30% take gule ako mala F1 alebo F2
@stodvacinkar ja ani necakam zmenu ofkors, len hovorim, ze sa na to netesim uz ako som sa tesil na 3ojku ( predsalen po dlhej dobe robili pokracovanie mojej najoblubenejsej rpg-cky ). pre mna sklamanie