Neviete niekto či sa dá v Trnave zohnať vosk na vytváranie efektov na tvári?(ak neviete čo myslím, dajte si do googlu "derma wax" potrbujem to čo najskôr preto sa pýtam, či to nie je niekde v trnave na predaj v "kamennej predajni"
@mielikki ja to nechcem na väčšie plochy. S latexom nemám dobré skúsenosti (vyhádzala som sa po ňom xD) ale ďakujem Už som si to objednala z obchodu z Bratislavy takže hádam to príde
@marjy77 to je tá želatína, čo som spomínala vyššie
a recept poznám, ale nemýľ si to s tekutým latexom, má to kus iné vlastnosti (čo je možno jedno, ak chceš spraviť jednu drobnosť k náhodnej maske, ale akonáhle sa chceš s hocičím vyhrať viac, robí to rozdiel)
@marjy77 to si nemohla (i keď recept je asi všeobecný), len som teda chcela informovať, aby vedeli ľudia, keď sa s tým pôjdu hrať
a ja som to nemyslela v zlom, len v poslednej dobe som videla neskutočne veĺa videí o podobných veciach, tak sa teraz nemôžem prestať vyjadrovať k tomu
Ja neviem pekne maľovať, tak mi to až tak ľahké nepríde, ale tá efektová časť je asi to najjednoduchšie
Ale zrovna toto je to, na čo by želatína nebola dobrá
A ten vosk bude asi najlepší, budeš mať pekné okraje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Okraje sú s tým o niečo viditeľnejšie a hrboľatejšie, ale inak je asi univerzálnejší
Ale k veci, v Trnave sa nevyznám :-
ale teda, zabudla som povedať, že som minule videla, ako tento vosk robili doma z múky a vazelíny, tak možno to by šlo tiež
alebo teda doma sa dá spraviť aj fx želatína, ale s tou sa nafigu robí podľa mňa
čo ideš vytvárať?
a recept poznám, ale nemýľ si to s tekutým latexom, má to kus iné vlastnosti (čo je možno jedno, ak chceš spraviť jednu drobnosť k náhodnej maske, ale akonáhle sa chceš s hocičím vyhrať viac, robí to rozdiel)
a ja som to nemyslela v zlom, len v poslednej dobe som videla neskutočne veĺa videí o podobných veciach, tak sa teraz nemôžem prestať vyjadrovať k tomu
Ale zrovna toto je to, na čo by želatína nebola dobrá
A ten vosk bude asi najlepší, budeš mať pekné okraje