Ahojte, do nedávna som mal troch kamarátov ktorých som považoval za najlepších, ale zistil som že si asi pol roka robili zo mňa srandu za mojim chrbtom. Teraz som celkom na dne a neviem ako ďalej. Čo by ste robili vy? Vopred ďakujem.
Tak v prvom rade by som urobil asi to,načo oni nemajú gule-povedal im do očí že viem čo o mne poza chrbát hovoria a vyzval ich,nech sa vyjadria predo mnou ako čestní ludia, nech povedia čo im na mne vadí,čo je im také smiešne.
najlepsim kamaratom sa musis predsa vysmievat zasadne do oci, idealne v spolocnosti, kde je moznost, ze ich to ponizi. inak to nie su najlepsi kamarati.
ako sa poznam nic extra by som nespravila - vycitala by som si ze som sprosta, potom sa cez to povzniesla a nevyhladavala ich spolocnost. urazat ich alebo nadavat im nie je moj styl, a nejako by ma nezaujimal ani dovod a ani by som nevyzadovala aby sa zmenili, uz by ma dalej ti ludia nezaujimali.
Poďakoval by som sa tým kamarátom že mi dali zadarmo lekciu do života a pozval by som ich na pivo. Dôverovať ľuďom, mať očakávania, ... podľa mňa naivná mladícka pochabosť. Čím skôr sa naučíš ne-očakávať od ľudí, tým lepšie. V živote netreba dôverovať ani ľuďom, ani sebe, ani mne. Iba Bohu.
Vytvor si okolie ludi, ktori za to stoja a ktori ta energiou dobiju. Hentake kamaratstva treba rychlo odseknut a netrapit sa s nimi. Samozrejme sa ti budu smiat este viac, ale pracuj na sebe a ser na nich. Na svete je tolko ludi, ze mozes poslat do riti takýchto "kamaratov" niekolko krat za zivot. Ja som takto zanechal za sebou kopec takýchto falosnych degesov a teraz mam ludi ktorym mozem doverovat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov