myslite si, ze je mozne ignorovat niky bez fotky a veku a vobec...je tazke odhalit ich identitu...ano, asi je, ale mozme aspon ignoraciou bojovat ich diskusiam , alebo foram??
si myslim ze velka cast atraktivity internetu je o anonymite... A pokial by sa tu VYZADOVALA foto a vek, aj tak nijak neoveris ci su prave a vela ludi co su anonymni by sa tu na to vyflaklo a isli inde... nezmysel, odstranovat jednu z klucovych crt netu...
Ak chceš, môžeš ich ignorovať, aj mne to niekedy vadí, ak niekdo nemá napisaný ani svoj vek, ale ešte viac mi vadí, ak má napríklad dievča napísané v profile že je chlapec a podobne, proste ak sú tam napísané klamstvá
Na nete si môžeš vytvoriť úplne iný svet, je len na tebe či bude rovnaký alebo úplne iný ako reálny. Ale zo skúsenosti viem že anonymita raz človeka omrzí, keď chce ukázať čo skutočne vie a ovláda.
ja toto nikdy nedokazem robit lebo nedokazem sa hrat na nieco co proste nie som..ale kamoska..vzdy si urobi nejaky chalansky nik a napise ze ahoj popises a zacne ze ja ta poznám z videnia ty ma nepoznáš a čo si myslis o tom a o tom ako to ma sere.. takze co nepoznam neodpisem
ja si také niky nevšímam...aj keď mi chodia tajné správy rôzneho typu, ktoré tu nebudem menovať, ale aj tak ich vymažem a idem ďalej... je tu totiž oveľa viac ľudí čo neklamú a aj keď nemajú svoju fotku sú tými čo píšu...
Mne nevadí, ked si človek nedá fotku. Absolútne nesúdim ľudí podľa takých vecí... proste neriešim, net je o niečom celkom inom, skôr o takom vyrozprávaní sa, alebo už len obyčajnom pokeci do vetra . Mna zaujíma, čo ten človek píše, ak je to "ahoyky nepopisesh", neodpisujem, ak je to niečo normálne, prečo nie? tiež som dlho nemala fotku.
prečo??. ..poznam vela ludi ktory tu nemaju profil ani foto a pisu take krasne blogy...proste niektori chcu jednoducho zachovat svoju aninymitu ale aj napriek tomu su pre birdz prinosom
ak som sprAVvne pochopila co si napisala tak .. no tebe sa nepaci ked nik nema indentitu a ked zaklada fora alebo tak ze ??
ja si myslim ze to je na nete super ze si mozes urobit vlastny svet mas anonymitu .. a proste napriklad si predstav ze dakto tu znami koho maju ludia radi ma napriklad daky problem a napisal ho do fora alebo proste aj iny clovek co bude mat profil vek fotku setko napise sem daky problem a vy ostatny sa mu zanho napriklad vysmejete a potom bude po BIRDZI kolovat a no ten aten je blby trapny lebo napisal to a to a taku hovadinu riesi.. preto vznikaju take niky nie ?? aby si bol anonzmný a nikto sa ti nesmial.. no mozno ta vysmeju ale nevedia kto si ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale na druhej strane sa potom nemôžeš odtajniť aj ked máš super kamošou ktorých si tu môžeš nájsť...
podla mna by bolo super keby sa dalo aj anonymne odpovedať zo zaregistrovaného nicku... ved 15-16r sa este hambia rozprávať o množstve vecí
ved to je hlavna vysada netu-byt v anonymite..a do akej miery, to je len na tebe
ja si myslim ze to je na nete super ze si mozes urobit vlastny svet mas anonymitu .. a proste napriklad si predstav ze dakto tu znami koho maju ludia radi ma napriklad daky problem a napisal ho do fora alebo proste aj iny clovek co bude mat profil vek fotku setko napise sem daky problem a vy ostatny sa mu zanho napriklad vysmejete a potom bude po BIRDZI kolovat a no ten aten je blby trapny lebo napisal to a to a taku hovadinu riesi.. preto vznikaju take niky nie ?? aby si bol anonzmný a nikto sa ti nesmial.. no mozno ta vysmeju ale nevedia kto si ..