Okej nakolko sa v svete "normálnyCH" ľudí poCHybujem velmi zriedkavo a na internete vôbeCH nie zaujímalo by ma CHi aj vy patríte do nejakéCHo fandomu poprípade CHi ste v nejakom aktívny >xD
Ja osobne som pyšným CHlenom 3 fandomov a to sú fandomy tý
Lol ja sa skôr CHudujem ako strašne laCHko sa neCHajú ludia vyprovokovať koko~CHtinou a zaCHať pi~CHovať a spôsobovať mi tým vážne obrovskú ba až neskutoCHnú radosť >xD
stačí si pozrieť profil a fotky a je vám hneď jesné že sa jedná o narušeného človeka, nie s vekom ale IQ 21, a najhoršie, že ni eje v tom sama, oni sú tam asi viacerí takí chorí, možno to je nejaký druh skupinovej terapie pre nevyliečitelne chorých bláznov, no obávam sa, že si to len sami zhoršujú @cyberhoof vyhladaj odbornú a hlavne kvalifikovanú pomoc chudera, tie trápne pomalované koníky, ani tvoji priblblí kamaráti s dementným výrazom a kilom sračiek na tvári ti tvoj stav nezlepšia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
(ak je moja dedukcia správna)
Vopred ďakujeme.
a na moju obhajobu, zistila som, že aj spolubývajúca to používa s R
Važne je zábavné vás sledovať (/w^)
Teda viaCH ako zábavné dokonCHa ma to baví a to som si nemyslela že by sa moCHlo stať >xD
A nie nemalo by sa to písať s CH to s toCHo to CH poCHádza keď skrátiš trollTag cyberHoof na písmenká je to CH >
a prepáč ak sa musíš baviť na provokovaní ľudí po internete a vidíš v tom obrovskú zábavu, je mi ťa ľúto.