Co si myslite o tom ked niekto pocuva nejaku skupinu ale nevie o nej takmer nic,nezaujima sa o to, len sa mu paci ich hudba? Moze sa podla vas povazovat za fanusika?
Jak sa to vezme. Ked sa mu paci hudba, tak vacsinou sa zacne zaujimat aj o jednotlivych muzikantov v kapele ci nemaju solove projekty a pod. tym padom vie aj nejake to pozadie, z coho pesny vychadzaju a tak... Ale niekedy to fakt nie je dolezite...
podľa toho, čo znamená nevedieť takmer nič o kapele... či to znamená nevedieť drby zo súkromia ALEBO nevedieť koľko hrajú, kto tam je, aké majú albumy atď...
11. nieee tak to nemyslim...len malokedy s tebou zdielam nazor(to samozrejme nemyslim v zlom ale nemozem predsa vzdy so vsetkymi suhlasit
inak skutocne proti tebe nic nemam
no a dost birdzackych vztahov....
ja viem kompletnu zivotopis kazdej mojej oblubenej kapely....pretoze ma to proste bavi....o ich sukromie sa zaujimam sice dost ale je to posledna vec ktora ma zaujima a neznamena to ze sledujem kazdy ich sukromny krok....ale proste mam iba mierny prehlad v podstate taky aky na verejnost v pohode davaju oni....snadsa to da pochopi ako to myslim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale ked ma to uz viac zaujme sa aj snazim si nieco o tej skupine zistit
Mna zaujima hudba, ale vlastne nehovorim ze som fan niekoho.
Ale podla mna je rozdiel byt fanusik a niekedy mozno az zavislak
aaaaa hneď po hudobnej stránke ma zaujímajú feši speváci
a aj tak si myslím, že to je jedno
inak skutocne proti tebe nic nemam
no a dost birdzackych vztahov....
ja viem kompletnu zivotopis kazdej mojej oblubenej kapely....pretoze ma to proste bavi....o ich sukromie sa zaujimam sice dost ale je to posledna vec ktora ma zaujima a neznamena to ze sledujem kazdy ich sukromny krok....ale proste mam iba mierny prehlad v podstate taky aky na verejnost v pohode davaju oni....snadsa to da pochopi ako to myslim