ja mam najradšej Stredozem z Pána prsteňov, Tolkien si tento svet premyslel a prepracoval dokonale od vzniku až cez historických udalosti, kopec jazykov a dialektov ...čo sa týka hier tak svet Dragon Age je pre mňa top
Jednoznačne svet z Pána prsteňov a svet z Eragona. @atom2 Súhlasím s Dragon Age. Síce som hral len Origins (bolo to zadarmo na Origine), ale ten svet sa mi zdal úžasne prepracovaný.
Ale jednorožca ste nevideli nikto však? A ani ľudí z Mesiaca Ale čo sa mňa týka, tak je to Vesmír, svetelné bytosti, víly, elfovia a dokonca aj trolovia sú super, vždy nad nimi vyhrám v kartách No mám rád každý jeden, v ktorom naozaj spoznám (uvidím, dotknem sa, porozprávam sa) s nejakou bytosťou, ktorá medzi vami pozemšťanmi bežne nechodí. Najlepšie ale bolo, keď som mal v ruke kovovú paličku a použil som zaklínadlo expeliarmus na kolegyňu, ktorá v tom momente všetko pustila z rúk. Zaklínadlo najskôr nefungovalo, ale zľakla sa jak hovädo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a bola to skutočná fantázia....
@atom2 Súhlasím s Dragon Age. Síce som hral len Origins (bolo to zadarmo na Origine), ale ten svet sa mi zdal úžasne prepracovaný.
Cesta do stredu zeme
Pirátov z Karibiku
Jumanji