A ja moju predstavu? Ja som snival vzdy o nejakej starsej dame okolo 35 -40 -45, ale fest zachovalej viete aku myslim. A tu by som tak vysukal ze som sa tak potil ako nikdy. A nikede u nej doma, ze by jej manzel odisiel na sluzobku Ale to je iba moja fantazia
wewo ja sa nekurvim asi neviec co znamena kurvenie..hento je len sanda...
a ok ja som hladala ale ani jeden sa na mna nehodil ale fakt asi tento najviac
a ak chces byt na mna neprijemny kludne, zasluzim si..len ja som ti uz chcela dat pokoj ako denisa, tak som myslela ze je to z tvojej strany tiez tak nejak..
lahni si na brusko trosku vystrc zadocek (alebo si pod brucho podloz vankus)a chalan si uz najde cestu do teba...v podstate nemas rozkrocene nohy ty sa nejak extra nehybes a je to super...
v škole na rychlovku, vonku v lete pri zapade slnka na travicke romanticky dlho, mozno skusit nejake jemnejsie s/m, mozno nejake kostymi, mozno nech je on "nadradeny", mozno nech som ja "nadradena", puta urcite, malovanie po tele (odporucam) .... a tak selijak....
uplne neznamy chlap..proste prvy pohlad a hned viem ze ho musim mat..je mi jedno kde, je mi jedno ako, nevediet co od neho cakat..byt prekvapena a este vecsmi vzrusena kazdym jeho pohybom, kazdym svalom co sa mu napne..tak to je moj sen
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
10. jj
a inak este mam jeden ze by ma niekto oprel o strom v parku a vyjebal zo mna dusu.. :
a ze potom by som sa este rada postavila na nohy
1.podobne
17. omg
HM????????????????????????????????????????
?????????????????????????????????????????????
Najprv daky maj potom fantaziruj keby ti to niekto urobil tvrdo v dakom vraku v aute sa rosplaces dievca
nerozpravaj o niekom pokial nepoznas jasne ?
A ja moju predstavu? Ja som snival vzdy o nejakej starsej dame okolo 35 -40 -45, ale fest zachovalej viete aku myslim. A tu by som tak vysukal ze som sa tak potil ako nikdy. A nikede u nej doma, ze by jej manzel odisiel na sluzobku Ale to je iba moja fantazia
a ok ja som hladala ale ani jeden sa na mna nehodil ale fakt asi tento najviac
a ak chces byt na mna neprijemny kludne, zasluzim si..len ja som ti uz chcela dat pokoj ako denisa, tak som myslela ze je to z tvojej strany tiez tak nejak..
oki jebme na to sme deti este len..
inak secko naj k mdd
noo najprv by som to chcela poriadne drsne aby som sa nevladala ani na nohy postavit a potom jemne uplne romanticky vybozkavat kazducky kusok tela...
inak ze je ten obrazok mrtny co mam na webke?
urcite trojku (dve holky+chlapec)... a kde?
v škole na rychlovku, vonku v lete pri zapade slnka na travicke romanticky dlho, mozno skusit nejake jemnejsie s/m, mozno nejake kostymi, mozno nech je on "nadradeny", mozno nech som ja "nadradena", puta urcite, malovanie po tele (odporucam) .... a tak selijak....