Mnoho ľudí verí, že veci ako draci, vlkolaci, víly a pod. niekde existujú (ako častý argument používajú tvrdenie, že kde je dym musí byť aj oheň, teda- každá legenda má svoj počiatok v pravde, ALE ja tvrdím že napr. rozprávky nemjú reálny základ- Snehulie
no napr.pri citani fantasy knih sa tomu niekedy aj da uverit napr ked citas knihu ako Silmarillion(J.R.R.Tolkien) tam to mas ako Historiu celej zeme(Ardy) od jej stvorenia...akurat vcera som nad tym trocha rozmyslal ze kde nabral autor tolko fantazie ale ja neverim v take nadprirodzene bytosti...ale upiri,mimozemstania,duchovia hmmmm...
verim na duchov,verim ze astralny upiri existuju (mam na to dovody ) a tak..ja v take veci asi verim..ale zeby som verila ze snehulienka existovala hmm,to sa uz pletie vela veci dokopy mam taky pocit
ja neviem...na jednej strane,je to sialene,ze by take veci ako vily,upiri existovali,ale na druhej strane....sa mi zda trochu aj normalne....predsa,ako bolo spomenute,niekde musia mat vsetky legendy zaklad....dobre tak vily nie ale upiri...hm v ich existenciu asi aj verim,aj v tych astralnych urcite...
hm vznik tychto legiend ma vlastne zaklad,,,tusim v nejakych drogach LSD co vtedy bolo v potravinach,,,alebo take cosi niekomu svihlo, isiel sa napit krvi...nejaky dalsi zfetoivanc ho uvidel a mame upira...a vlkolak-pschicky chory clovek...vieme ze taky maju obrovsku silu niekedy, vsak...a drak? radioaktivna jasterica...tym sa vysvetluje chrlenie ohna
Hmm zaujimava tema no aj reakcie su zaujimave . Moj nazor je taky ze aj tak nevieme co vlastne sme, co tu robime, kto sme boli, a ako nasa planeta funguje, ci nezijeme vo vnutri a ci naozaj nejestvuje bajna Agharta, verit ci neverit to je diskutabilne magovaia boli ludia na vysokom stupni ovladania energie, a vseliake tie bajky o drakoch, upiroch, vlkolakoch, morskych pannach, priserach atd nemusia byt az taky nezmysel niekde to musi mat povod ktory je utajovany a dobre strazeny viete si predstavit co vsetko by sa clovek dozvedel keby sa otvorili a spristupnili vatikanske archivy? nastal by C H A O S
my sa pokúšame v prvom rade vysvetliť AKO funguje naša príroda a vesmír, otázka teda začína NAČO, takže zmysel, kto sme, čo tu robíme, a PREČO zatiaľ nemá väčší zmysel, v tomto prípade sa človek môže opierať len o rôzne -izmy; ak ide o legendy a všetky fantazijné veci... bolo by to zaujímavé študovať
Ja do istej miery verím na takéto haluze, proste su vedci medzi nebom a zemou. Nemusím veriť na rozne mytycke bytosti ale sú aj iné veci a paranormalne javy ktoré sa mi zdaju zaujímavé. Niekto si povie že je to debilina ale ...
Ktovie či existujú....... čítal som zopár článkov týkajucich sa takýchto bitostí.....napríklad o drakoch vznikali rozne kresby nezávisle od seba v odlahlych krajinách už strašne dávno...proste nezavisle od seba... podla mňa to nemuseli byt hned draky.... mohlo to byť niečo podobné, možno nejake jastery, alebo nječo podobné čo ľuďom naháňalo strach. Ak niečo také existovalo je otázne čo sa s tým stalo. Ale na to už len ťažko prísť. Čo sa týka trpazlíkov na nejakom ostrove našli kostry identické s ľudskými ale najvačšia merala myslím 90cm. A ak také niečo existovalo na ostrove...kľudne sa to mohlo objavit aj inde........... je to všetko naozaj záhada ale bola by veľká náhoda keby vznikali tieto poveri na všetkých kútoch sveta nezávisle od seba.... skuste knihy od "ERICHA VON DENIKENA" ....njeco o teorii vzniku sveta, mytologii, kresbách pravekých ludí ktoré pripominajú kozmonautov..... Naozaj zaujímavé.....občas som mal naozaj zlý pocit.... ALE AJTAK NIKTO NEVIE AKO TO BOLO...........moj nazor je taký.... trpazlíci boli!.....dinosaury boli! ......a s ostatným je to mozno bude nejak podobne..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov