Farba internetovej stránky - aké farebné kombinácie sa vám páčia najviac???
Riešim vážnu dilemu... mám navrhnúť grafický design jednej www stránky, ktorú bude používať celkom vysoký počet ľudí vo veku 15-20 rokov... preto aj táto anketa: aké farby sa vám na www stránkach páčia najviac????
pri webdesigne najradsej pouzivam rozne odtiene modrej v spojeni s bielou, ale osobnu stranku som urobil v tmavomodrej a ciernej.. ale farby vyber podla zamerania webu
jo, tuto dilemu som riesil vcera, navrhujem si blog,zasa ma chytila tuzba sa vyjadrit ale k teme, cierne weby imo trocha vysli z mody, rad kombinujem nejaku kriklavejsu pastelovu farbu s bieloiu/sedou, rozne odtiene.. pekny navrh som mal tmavosive pozadie, podklad tela streanky skoro biely, velmi jemno sedy a tmava fialova, aby netahala oci.. a dalo sa aj z toho, fialova mam pocit leti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Asi svetlo modrá, hrášková a marhuľová
Pricom ak je to fakt designer, tak vie ake farby sa hodia na ake typy stranok, plus ovlada celkom trendy.
Ale ok.
Ak to chces full layoutove decentne:
» www.colourlovers.com/palette/359978/...
Ak to chces mat fresh, trendy, cool a pre mladych:
» www.colourlovers.com/palette/92095/G...
a ak to chces odvazne a atypicke:
» www.colourlovers.com/palette/359952/...
Ach jaj, kde to ten webdesign speje?