chcela by som prefarbiť svetlú jeansovú sukňu na čierno - ja len že, či mi to nechytí na nejakú zelenú ako farby na vlasy chytajú z blond, keď ich prefarbíte čiernou - neviete o tom niečo?
sukňa neviem ale tak.. Dobrý deň, chcela by som si kúpiť gitaru, povieš nejaké svoje požiadavky určite ti poradia, ak máš vybratú tak povieš že si rozmýšľala nad takou a takou, možno ti povedia viac, podľa mňa ti dajú aj vyskúšať veď JAHODA nie? =D
@mielikki ja som si raz pýtala 3 deka šumky a ona mi tam capla 2 kolečká...a ja sa na ňu dívam, obočie v galaktických výškach, "až tak veľa?" ...chcela som tridsať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a, nemám s tým skúsenosti, ale rožky by som si tam pýtať neskúšala
farbila som žlté tričko na čierno - taktiež zelená
pak biele fľaky na nohaviciach na čierno- nechytilo vôbec
Dobry den rada by som si kupila gitaru, mam nejake tie poziadavky na nu a bla bla bla
a minimalne by som si urobil byt tebou nejaky vyskum na nete ohladom gitary aku chces (v zmysle akusticku a tak podobne)
a na zeleno by ti to nemalo chytiť keďže je to svetlo modrá ... maximálne na tmavomodro alebo bude flakatá.... ale zelená pochybujem
(inak, ono by bolo super pýtať si dvadsať dekov gitary, poprosím nakrájať )
a k príhode (byť tou predavačkou, mám obočie v takých výškach už pri tvojej hláške
2. povedz niečo v zmysle "mohli by ste mi poradiť pri výbere gitary..?"