mám taký problém ... mám vlasy nafarbené henou a chcem si dať teraz normálnu farbu ... chytí mi na to nejaká alebo musím dodržať nejaký časový odstup ??
@emptiness no moja osobná skúsenosť je taká, že keď som si kúpila "normálnu "obyčajnú syoss, vôbec mi nechytila. teraz som sa zas nedala a teľa som si kúpila tú najnovšiu mixing colors. nechytilo mi to vôbec.
a ešte sa mi nepáči, že ono to vyrába schwarzkopf/sorry nechce sa mi hľadať , ako sa to píše/ pričom za túto dáš niekde aj 6 euro a za "obyčajného" shwarza 3 eurá. kvalita je taká istá, ak nie ešte horšia.ja osobne už od firmy syoss ani gumičku na vlasy.
@emptinessa teraz máš akej farby vlasy vlastne ? ja už len "loreal", je drahá, ale viem, že si nebudem búchať hlavu o stenu. a akurát rozmýšľam tiež či mi nevypadajú vlasy, keby osm si zas nafarbila hrozne chcem fialovú
@emptiness a teraz máš akej farby vlasy vlastne ? ja už len "loreal", je drahá, ale viem, že si nebudem búchať hlavu o stenu. a akurát rozmýšľam tiež či mi nevypadajú vlasy, keby osm si zas nafarbila hrozne chcem fialovú
dúfam zas aspoň 6 x mi pridá koment som rýchlejšia ako birdzík ach no tak v tom prípade by som zašla do kaderníctva na tvojom mieste. pri cene kvalitných farieb, ta to vyjde takmer rovnako a mas istotu. lebo mohlo by ti to dost zle chytit.a aku fialovu si mala?bola si spokojná?
ja chcem tmavo fialovú , čistú a just ! potrebujem zmenu , prečo asi že a ostrihať sa nedám ani za nič tak chcem byť aspoň fialová naj tá kaderníčka myslím. ak teda máte nejakú takú , ktorej nemá človek chuť dolámať aj nohy, nielen ruky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a ešte sa mi nepáči, že ono to vyrába schwarzkopf/sorry nechce sa mi hľadať , ako sa to píše/ pričom za túto dáš niekde aj 6 euro a za "obyčajného" shwarza 3 eurá. kvalita je taká istá, ak nie ešte horšia.ja osobne už od firmy syoss ani gumičku na vlasy.
no ja som mala v podstate bordó ale bolo to také fialové ...