chcela by som sa nafarbiť na taku hrdzavo-červenu ale nie som kriklavu lebo som strašne bleda, mám špinavy blond , aku farbu by ste mi odporučili ? dakujem
@3 ach strasne zavidim ... ... ja mam hnede vlasy a mne tieto farby chytia na nieco cudesne hnedocervenooranzove ... a vydrzia tyzden ... ja chcem kriklave D ... ale na blond pre to nepojdem
ja mám tiež špinavú blond a na kriklavo ti to nechytí, resp, mne po prvý raz tiež nechytilo na úplne kriklavo jak som chcela..hlavne si nekupuj Palette, a mne osobne ani Loreal moc nechyta.. neviem veď musíš vyskúšať..choď do obchodu, pozri si ktorá farba sa ti ľúbi na obrázku a uvidíš čojaviem, každému všetko chytá ináč..
keď si si nikdy nefarbila, skús radšej hennu, nepoškodíš si tak vlasy.
ak naozaj chceš farbu, tak najbližšie sú jedna Joanna taká poľská farba.. celkom pekný odtieň to má (teraz ho mám na vlasoch a dokonca drží), len je to viac do ryšava. Potom je jedna Loreal Preference či čo, len je drahá (8,29€; v akcii 5,99€ a rýchlo sa vymýva.
Najlepšie ohľadom farby sa poradiť s kaderníčkou, lebo ona ti môže namiešať presne takú, akú chceš, ak by si jej napríklad ukázala obrázok. Ale ryšavé a červené farby sa veľmi veľmi veľmi veľmi rýchlo vymývajú. Moja kaderníčka má na to také dva šampóny, jeden červený a druhý ryšavý, ktoré si môžu zákazníci kúpiť. Majú v sebe farbu a pri každom umytí farbu na vlasoch obnovujú. Možno nájdeš kaderníčku, čo ich bude ponúkať tiež. J to s nimi lepšie, lebo si nemusíš potom tak často farbiť vlasy.
@madiee tak ja som sa farbila na hnedo na začiatku roka ale to už mam davno vyblednute.. :/ a niekde som čitala že nemusi tak chytit ta hena ako je na obrazku.. :/ taku farbu aku maš nafotkach taku by som chcela ... a tu Joanna to sa da zohnať napr. aj v DM ? nevieš? dakujem
@kamush195 musí upresniť fotku, lebo skoro všade mám inú. celkovo je to mix Palette Deluxe, Loreal a kaderníčkinej pôvodnej. A Joanna sa dá zohnať skoro všade, teraz na ňu bola v Kauflande akcia je jedna z najlacnejších (som sa zo začiatku aj bála, že či ráno nevstanem a vlasy ostanú na vankúši) ale je dobrá
na zničené vlasy je taká maska, počkaj ti presne poviem názov, Swarzkopf profesional - BC bonacure, hairtherapy, Repar Rescue. Len neviem dke sa to dá kúpiť, mne to predáva len kaderníčka. Ale pomáha to.
Na to vypadávanie.. fakt by som na tvojom mieste skúsila nejakú masku, sprej, či niečo také .
neviem presne aký odtien chceš, neskúsiť nejakú fotku?
btw tu joanna či ako sa volá neodporúčam, síce mi nezničila vlasy, ale vymýva sa až do blond (ešte žiadna farba sa mi tak nevymývala ako joanna)
teraz používam farbu Imperity, je to kadernícka farba, kupovala som ju v Bebashope v KE (obchod s kaderníckými potrebami) a až dnes som mala prvé umývanie po farbení (ak nerátame zmývanie farby) a voda nebola ani orandžová ani červená
okrem toho, ako masku by som ti odporúčala si spraviť domácu. mala som doma tony kondicionérov, masiek, no žiadna nebola až tak efektívna ako domáca - jogurt, med, olivový olej, vajíčko... na vypadávanie je dobrá žihľava, teda si spravíš žihľavový čaj a ten vmasíruješ do vlasov...
a ver či nie, ja som z ľudí, čo veľmi neveria babským receptom, ale toto mám overené
@madiee strašne sa vymýva, dokonca som sa kamarátky pýtala na farby Lady in color, lebo ona ich skúšala a tiež bol efekt rovnaký... pri tej johanne som dokonca nechávala orandžový vankúš na dovolenke, kde mali biele posteľné!
beba shop sa nachádza na rosnej ulici č.1 v košiciach, neviem odkiaľ si ty ale určite majú podobný obchod v každom väčšom meste... minulý týždeň som kupovala 2x farbu a raz peroxid (to je ako tá emulzia, čo je pribalená v tých farbách z klasického obchodu) a platila som 7 eur a pár centov... a peroxid bola veľká fľaštička, k jednej farbe len pol flaštičky
@sandy114 teda.. ja s ňou žiaden taký problém nemám, ale to môže byť podmienené tým, že farebný základ som na vlasoch mala u predtým než som Joannu začala používať..
Rosná? WTF? to kde je?
ja som z Trebišova, ale v Košiciach mám prechodný pobyt
@kamush195 ja mám rada takú ryšavú farbu, keď chceš viac do červena, tak si zober tú druhú... neviem ako ti vystačili iné farby z obchodu? lebo ja som z iných farieb potrebovala aspoň 1 a pol... a z tejto mi stačila jedna (kúpila som si však dve pre istotu). ja mám asi tiež tak do pol chrbta vlasy, ale zaleži dosť aj od hustoty vlasov.
ono farba má síce len 60 ml ale potrebuješ k nej aj 75ml peroxidu (namiesto tej emulzie čo máš v tých drogeriových farbách, aby farba zreagovala)
@kamush195 ja som s penovými nefarbila . ale máš tie klasické farby, tam máš v tube (ako od zubnej pasty) farbu + v takej fľaštičke alebo vrecku emulziu (aspoň tak tomu nadávajú)... a to je ten peroxid, ono ťa to neodfarbí (do toho peroxidu sa na odfarbovanie pridáva taký prášok, keď chceš zosvetľovať), len to reaguje s tou farbou, aby to farbilo, bez toho, ti nič nenafarbí. lebo tá imperity je len tá tuba
@sandy114 ok dakujem .. len som sa pytala aby som si ktomu nemusela nič kupovať zbytočne.. no len vybrat spravny odtien pozeram prave na 7.44 nwm :// ale ake lacne su tie farby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
henna
ak naozaj chceš farbu, tak najbližšie sú jedna Joanna taká poľská farba.. celkom pekný odtieň to má (teraz ho mám na vlasoch a dokonca drží), len je to viac do ryšava. Potom je jedna Loreal Preference či čo, len je drahá (8,29€; v akcii 5,99€ a rýchlo sa vymýva.
Najlepšie ohľadom farby sa poradiť s kaderníčkou, lebo ona ti môže namiešať presne takú, akú chceš, ak by si jej napríklad ukázala obrázok. Ale ryšavé a červené farby sa veľmi veľmi veľmi veľmi rýchlo vymývajú. Moja kaderníčka má na to také dva šampóny, jeden červený a druhý ryšavý, ktoré si môžu zákazníci kúpiť. Majú v sebe farbu a pri každom umytí farbu na vlasoch obnovujú. Možno nájdeš kaderníčku, čo ich bude ponúkať tiež. J to s nimi lepšie, lebo si nemusíš potom tak často farbiť vlasy.
Na to vypadávanie.. fakt by som na tvojom mieste skúsila nejakú masku, sprej, či niečo také .
btw tu joanna či ako sa volá neodporúčam, síce mi nezničila vlasy, ale vymýva sa až do blond (ešte žiadna farba sa mi tak nevymývala ako joanna)
teraz používam farbu Imperity, je to kadernícka farba, kupovala som ju v Bebashope v KE (obchod s kaderníckými potrebami) a až dnes som mala prvé umývanie po farbení (ak nerátame zmývanie farby) a voda nebola ani orandžová ani červená
btw kde je ten obchod?
a ver či nie, ja som z ľudí, čo veľmi neveria babským receptom, ale toto mám overené
beba shop sa nachádza na rosnej ulici č.1 v košiciach, neviem odkiaľ si ty ale určite majú podobný obchod v každom väčšom meste... minulý týždeň som kupovala 2x farbu a raz peroxid (to je ako tá emulzia, čo je pribalená v tých farbách z klasického obchodu) a platila som 7 eur a pár centov... a peroxid bola veľká fľaštička, k jednej farbe len pol flaštičky
Rosná? WTF? to kde je?
ja som z Trebišova, ale v Košiciach mám prechodný pobyt
prosím, hľadaj ale majú tam aj iné značky, podľa mňa v tom obchode majú aj modré a zelené farby
ono farba má síce len 60 ml ale potrebuješ k nej aj 75ml peroxidu (namiesto tej emulzie čo máš v tých drogeriových farbách, aby farba zreagovala)
no ja mam dsoť huste vlasy, snad mi bude pasovať ta farba
a to treba aj ten peroxid tám ked mam špinavy blond a v častiach čisty blond ?
no ja som si zatial farbila iba s penovymi farbami...
inač dakujem a prepač ak som otravovala