Neviem si vybrať farbu či si necham blond alebo sa prefarbim na čierno ? Neviem sa rozhodnuť leb niektory hovoria ze sa mi hodi blond a ostatni hovoria ze čierna...tak aku ? .
@laurikaaa ja používam palette a vlasov mám stále tak isto a kvalitovo a vzhľadovo vyzerajú lepšie ako keď boli nefarbené ....keď si niekto kydá na hlavu každý týždeň inú farbu a neustále peroxiduje tak si zničí vlasy bez ohľadu na to či to je palette alebo nie
@forte to tvrdi strasne vela ludi, ale pravda je taka, ze "umele" farby vytvaraju vacsi kontrast, preto sa ludia mylne domnievaju, ze s nimi vyzeraju lepsie. s prirodzenou farbou sa tento kontrast straca, co je vnimane ako nevyraznost/nudnost. ja osobne som ale este nikdy nevidela ziadne dieta (deti preto, lebo nemaju nafarbene vlasy), ktoremu by jeho farba vlasov nesedela.
ale kazdy nech si da na hlavu, co sa mu paci. ja len radim.
čiernu nikdy, je to strašná strašná otrava dofarbovať korienky a skoro nikdy nevyzerá prirodzene...maximálne tak tmavohnedú, ale tá veľmi ľahko skĺzne do čiernej...
@atropabelladona ja ti poviem takto...moje prirodzená farba je taká zlato-plavá (cez leto vyzerá ako farbená) a odkedy sa farbím na čierno, tak som sa ešte nestretla s tým že by mi niekto povedal že by som lepšie vyzerala predtým...dokonca aj keď vidia ľudia moje staršie fotky kde som mala ešte svoju prírodnú farbu tak hovoria že " preboha, veď ti to nešlo absolútne/čierna ti ide oveľa viac/tá farba bola na tebe hrozná,..." a.t.ď...takže nemyslím že by to bolo len nejakým kontrastom
@laurikaaa tak neviem alergia? ja používam palette, moja mama, ktorá má vyslovene úplne jemné vlasy odmalička ju požíva pomaly 20 rokov a nič ..(aj keď zase ja používam len šampón, ale tam zase nejaký rozdiel nevidím keďže vymyť nejde
@forte ja si myslim, ze je to tym, lebo na tebe ta cierna ziari a vytvara kontrast s tvojou svetlou pletou. u mna je to presne naopak, kedysi som sa farbila na cierno, dnes sa uz nefarbim a vzdy mi ludia vravia, ze je to teraz ovela lepsie. len raz som sa stretla s nazorom, ze teraz vyzeram umelo.
nechaj si blond... pretože ak sa raz prefarbiš na hnedo, alebo čierno, už sa na blond nedostaneš... a ak, budeš mať krepove vlasy, suche. hnusne... ja som bola blondinka a dala som sa na hnedo... a najhoršie je, ked ti chalan povie, že predtym si to mala lepšie.. ver mi... ved maš to pekne blondave
@natyfuckingo Palette je najväčšia stokárčina,podľa viacerých kaderníčiek tak neviem... Teraz som si na hlavu nakydala hennu a nepadajú nejako špeciálne,uvidím tak za tyždeň,dva,tri ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
kurva... stupňujte!
ale kazdy nech si da na hlavu, co sa mu paci. ja len radim.
tebe podľa mňa viac ide blond.
@laurikaaa tak neviem alergia? ja používam palette, moja mama, ktorá má vyslovene úplne jemné vlasy odmalička ju požíva pomaly 20 rokov a nič ..(aj keď zase ja používam len šampón, ale tam zase nejaký rozdiel nevidím keďže vymyť nejde
v prvom prípade budeš žltá a v druhom umelá!
a palette je náhodou fajn značka, či?