ahojte hladam niekho kto ma rysave vlasy aku farbu pouzivate...chcela som tak pekne rysave ( nie priliz oranzove)take skor svetlo rysave .... pozerala som obrazky po farbe loreal preference mango a tie dievcata vyzerali ako mrkvy ( bez
PS : To je mega individuálne,ako ti ryšavá chytí... U nás také dvojičky,pomerne blonďavé si dali ryšavú a jednej to chytilo fajn druhá vyzerala fakt strašne... Rovnaká farba vlasov-rovnaká farba na vlasy,výsledok rôzny...
ja son skúsila snád už všetky ryšavé a žiadna sa mi nepáčila. Jediné čo bolo fajn boli farby od kaderníčky. Inak Mango mne nechytilo vôbec na takú mrkvu, predtým som mala
používam preferance mango a keď som si farbila vlasy prvýkrát mala som červenú ... potom sa to vyzmývalo na peknú oranžovú a keď som si ich farbila už druhý krát tak som mala oranžovú... alebo kaderníčka mi zvykla namiešať farbu niekedy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
asi toľko k tomu...
» t0.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
ale chytilo mi to na tmavo fialovo červenú a až keď sa to vymývalo tak to oranžovelo. Ale Mango no zatiaľ asi najlepšia
take by som privitala mozno aj
a bojim sa aby som nedopadla takto
» t2.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
táto sa strašne vymyla
» t3.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
a ešte bola jedná taká čo sa predáva v kauflande, ale tá chytila pekne ale vydržala pár umytí
hocijakú okrem DMkovej
bodka.
ale tak, ak tebe vyhovuje, je to super
mne normalna henna klasicka kvalitna chytila a nejde dole,