Chcem si prefarbiť vlasy z tmavohnedej na čiernu. Nemám s tým žiadne skúsenosti preto sa vás chcem opýtať akú značku používate? Aká je najviac šetrná k vlasom?
ja používam palette čierny šampón a neviem no, na palette sa hovorí že tie farby šetrné niesu, ale ja nemám pocit že by mi nejak ničili vlasy (ale možno to bude aj tým že je to len ten šampón)
tiez by som odporucila sampon, ked chces viac setrnne. ono je dovod, preco sampony nedrzia na sedivych vlasoch a trvacne farby hej. ono sa to aj tak uplne nezmyje, hlavne nie po viacerych aplikaciach
@burble moja čierna vyzerá super a to mám svoje vlasy svetlejšie plavé! (ale tie odrasty bývajú hnusné ozaj, ale pokiaľ má tuto žena vlasy tmavohnedé tak to skoro nebude vidno)
odporucam loreal .. jedine loreal ... tiez som niekedy pouzivala palette ... tiez mi to nejak vlasy nenicilo alebo co ... ale porovnavat s loreal sa to neda proste ... uz by som si inu farbu na vlasy nedala a hlavne milujem tu ich zaverecnu starostlivost na vlasy, ktora mi vydrzi aj na 15 krat ... (ano je pisana na 6 pouziti, ale ja nemam vlasy tak to bude tym asi )
sice uz si vlasy nefarbim, ale ked som si farbila, pouzivala som LOREAL CASTING CRÈME GLOSS bez amoniaku, a nenicila mi vlasy, mala som ich este jemnejsie po farbeni vzdy a krasne vonala.
@forte tak ono nie vždy vyjde taká tá "pričierna" , je pravda že mne ju spôsobila kaderníčka, ktorá zásadne nedávala na vlasy jednu farbu ale zmiešavala viaceré a raz tam dala tej čiernej riadne...ale zase som vždy farbila na tmavohnedo iba
a hej, tak ono to na tmavohnedej nie je zase až tak vidno ako na našich svetlých...ale azse ľudia potom majú sklony si to nechať odrásť lebo veď predsa podobná farba a vtedy to straaaašne zlé vyzerá
@burble tak neviem ja si dávam len čisto čiernu a príde mi to v pohode .. aj keď zase je pravda že po odmaľovaní pôsobím dosť mŕtvolne, ale zase keď sa k tomu adekvátne namaľujem, tak to vyzerá na mne 100 krát lepšie ako hnedá
@forte detaily si už bohužiaľ nespomínam, bolo to veeeľa rokov dozadu v salóne sa o tom rozprávali tetky s kaderníčkami... Sama neviem, čo si mám o tom myslieť ale už sa nefarbím ani tak ani onak tak sa o to ani viac nezaujímam
@forte nwm, ja sa nemaľujem a rada pôsobím mŕtvolne, ale aj tak som sa čiernej chcela zbaviť....skončilo to stratou polovice vlasov a tie zvyšné vyzerali jak od olaskej cigánky vraj
ale tak whatever, už som červená, a to dokonca z tmavohnedej a bez peroxidu
@motyylia jaj tak tetky ....neviem mne to príde nelogické však keď šampón na vlasoch nevydrží tak dlho ako farba, tak mi z toho logicky vyplíva že asi neobsahuje toľko agresívnych látok
ale sral pes, tak či tak je pre mňa šampón lepší, lebo odrasty mojich vlasov z tmavohnedej vyzerajú oveľa schopnejšie ako keby boli z čiernej
@burble preto som spomínala aj tie šampóny, lebo postupne mierne vyblednú aspoň na tú tmavohnedú a potom to nieje také obtiažne dostať z hlavy, ak by to slečnu náhodou omrzelo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
skoro nikdy to nevyzerá prirodzene
a úplne strašne vidno odrasty
a nedá sa to potom dostať z vlasov
k veci: minimálne loreal alebo garnier sú šetrnejšie
a hej, tak ono to na tmavohnedej nie je zase až tak vidno ako na našich svetlých...ale azse ľudia potom majú sklony si to nechať odrásť lebo veď predsa podobná farba a vtedy to straaaašne zlé vyzerá
ale tak whatever, už som červená, a to dokonca z tmavohnedej a bez peroxidu
ale sral pes, tak či tak je pre mňa šampón lepší, lebo odrasty mojich vlasov z tmavohnedej vyzerajú oveľa schopnejšie ako keby boli z čiernej
a potom som sa asi rok čiernej zbavovala, lebo som dostala zas chuť na moju hnedú
kup si lorealku, ale strasne ,malo vydrzi
ja pouzivam loreal alebo syoss (ta nova olejova je dobra)