ja myslim ze som nejaku garnier mala co mi chytila dost kriklavo ale ak chces vyslovene kriklavu tak la riche directions - stoji to dvakrat viac ako normalne a je to horsie dostupne
podla mna na dosiahnutie takeho transparentneho cerveno kriklaveho vzhladu treba najprv vlasy (ak su prirodzene tmavsie) zosvetlit, tak bude ten prechod dramatickejsi .. lebo na tmavsi vlas chyti vacsina farieb do tmavsich odtienov .. bordo .. na zosvetleny vlas vyslovene do cervena .. pytala som sa teraz znamej, ktora je kadernicka, nech nehovorim hlupost .. ze oni to tak robia, aby docielili intenzivny odtien netypickych farieb (modre, ruzove, cervene, zelene atd)
potom odporucam Londa alebo L´oreal a nezabudni na poriadne balzamy! lebo toto ti dost vysusi vlasy, a nastiepene krepovate vlasy a la bosorka nie su pekne
najlepšiu farbu budeš mať, keď pôjdeš kaderníčke a ona ti dá svoju, alebo si farbu kúp v nejakom obchode špecializovanom na farby na vlasy alebo tak.. a jednoznačne si nekupuj Palette, tie farby sú najhoršie..
@sioon mas pravdu sice si farbim vlasy nacerveno uz vela rokov a pacia sa mi ale pojdem sa rychlo zase ofarbit na daku inu farbu aby som nebola ako cez kopirak
o chvilu bude cez kopirak aj mat vobec vlasy@zouska ... tak plava este neznamena dostatocne svetlo pigmentovana , aby chytila .. plus ked si ich farbis , uz sa meni ich prirodzena schopnost zmeny pigmentu , ale paci sa mi, ze este premyslas mimo toto forum a riadis sa najpodstatnejsim , tj sama poznas seba a svoje vlasy najlepsie
@najivna tak som to nemyslela kvoli mne to nerob, ak sa ti to páči naozaj, nič proti. Len akosi tu od nejakého momentu pribúdajú stále viac a viac červených hláv, ja to nikomu neberiem, ale začína to (mi) spadať do kolónky "tuctové" a pritom od ryšavej až po červenú farbu - bolo kedysi "vzácnosťou".. dnes mam pocit že je to akýmsi upozornením na seba.
@althinka no neviem ja sa bojim toho odfarbovania lebo ako viem ze farba nie je nejaka tuti fruti zdrava ale tak raz za mesiac-dva to je v pohode..no dost ich trapim :/ a keby si mam este aj odfarbovat a potom farbit..môžem ist asi rovno dohola..no tak asi nebudem mat az taku vyraznu farbu, vidim to tak.. :/
@zouska je pravda, ze farbenie nie je vzdy najlepsie, ale ak uz chces peknu farbu a neznicene vlasy, mozno by si mala ozaj uvazovat o farbeni u kadernika, ako ti niekto navrhoval .. trosku zainvestovat za to stoji
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
inak directions tiez ziadna normalna farba neni taka cervene cervena
(a prečo baby? ak by toto bola švédsko/anglicko/možno aj nemeckojazyčná stránka, možno by sa ozval aj Mišo Amottovie
@hoperpohroma garnier som používala aj ja červenú, len akurát ju prestali vyrábať..trapoši -.-
@mielikki no ešte že toto taka stranka neni
@ciernruzicka Palette nikdy plznu po nej vlasy