Akú máte farbu očí? Ideme si spraviť prieskum aká farba tu je najviac zastúpená... Keď máte viac farieb tak farba sa berie ta ktorá je naviac zastúpená v oku... Čiže keď máte že zelená a trosku hnedá tak... Je zelené atď...
Mam uchylku na modre oci a kamaratky sa mi smeju, ze ak ma chlap modre oci a je kkt, tak to je presne moj typ
a vzdy som aj chcela mat modre ale uz som si celkom oblubila svoje tak som teraz spoko
@slackerbitch kryštalovi modré sú fakt krásne ale všetky farby oči sú nádherné mne sa strašne páčili zelene.. Ryšavé vlasy a zelene oči kebyže mam tak fakt je to mega krásne.. Ale hnedé sú tiež krásne.. Hlavne keď svieti slnko alebo keď sa úplne fakt zblízka pozrieš tak sú krásne hnedé oči
Zelené, ale už mi viacero ľudí (všetko chlapi) nezávisle od seba povedalo, že boli v tom, že ich mám hnedé, jeden mi to povedal ešte aj keď sa priamo pozeral do očí a trval na tom, že je to hnedá
@darkestangel Je celkom sanca, ze mali vsetci traja nejaky druh farbosleposti (minimalne ten jeden) alebo, ze nebolo dobre osvetlenie.
Farba oci sa vie menit v zavislosti od svetla (alebo hladu , moj byvaly mal niekedy hnede oci, inokedy sive.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a vzdy som aj chcela mat modre ale uz som si celkom oblubila svoje tak som teraz spoko
Farba oci sa vie menit v zavislosti od svetla (alebo hladu , moj byvaly mal niekedy hnede oci, inokedy sive.
Ale určite aj ty máš pekne