Ja nosim len 3 farby- bielu ciernu bezovu, minule som si kupila cukrikovo ruzove a zozalo uspech, ale do inych farieb by som nesla... mozno este tmavomodra a fialova.... cervene veci vo vseobecnosti vobec nemusim... jedine cosplay na mikulasa :happy:
vsetko mam cierne, len jednu bielu podprsenku a dvoje biele nohavicky ktore ale nosim veeelmi vynimocne, ked mam blede nohavice
farebnu ani jedinu vec, nepaci sa mi to
najradšej nosím obrázkové a čo najfarebnejšie.... výrazné kriklavé farby zvieratká na tom nesmú chýbať a tak a dodávam že to myslím vážne lebo to trochu znie ako ironia
ak teda vylúčim bielu a čiernu, tak mám
set akože podrpsenku aj nohavičky v rovnakej farbe v:
červenej, zelenej, ružovej
ale mam pocit, ze tých 7podprseniek čo mám by mi mohlo stačiť, šak to mám na každý deň jednu
som sa dnes skoro neovládla a kúpila si také krásne fuchsiové prádlo ach, krásna farba
@hellium a mne to napr vôbec nevadí
ja viem som chodá, zapájam sa do veľa diskusií a občas ako dnes by som sa nemusela @pepino999 nie ale budem na to prádlo spomínať a na tú krásnu farbu
@torpedo08
ale to len staré babky nosia, aby im šušure neprechladli, lebo by im potom kýchali...
ale zas tie by ti aj majetky odkázali, keby že si sa činil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ked je opalena pokozka vsak krasne vyznie aj zlata alebo bezova alebo proste tie zemite farby, len ja opalenu pokozku nemam
a inak som odporcom (cisto) cerveneho spodneho pradla (v kombinacii s inou farbou, ktora je v prevahe mi nevadi).
ale mám nutkanie si kupiť čosi ružové
farebnu ani jedinu vec, nepaci sa mi to
set akože podrpsenku aj nohavičky v rovnakej farbe v:
červenej, zelenej, ružovej
ale mam pocit, ze tých 7podprseniek čo mám by mi mohlo stačiť, šak to mám na každý deň jednu
som sa dnes skoro neovládla a kúpila si také krásne fuchsiové prádlo ach, krásna farba
ja viem som chodá, zapájam sa do veľa diskusií a občas ako dnes by som sa nemusela
@pepino999 nie ale budem na to prádlo spomínať a na tú krásnu farbu
ale to len staré babky nosia, aby im šušure neprechladli, lebo by im potom kýchali...
ale zas tie by ti aj majetky odkázali, keby že si sa činil
@zajkousko no dobre pohladam taku