Tak kúpila som fialovú farbu v tužidle, aplikovala som si ju na prameň vlasov, nechala pôsobiť, vymyla vlasy a nič. Absolútne mi to nechytilo. Už sa vám to niekomu stalo? Za nejaké rady od skúsených ďakujem
Aby to chytilo na tmavé musela by si ich najprv zosvetliť, pokiaľ sama tá farba o sebe nemá zosvetľovač nemá sa ako chytiť - predstav si že máš čierny výkres a kreslíš na neho oranžovou vodovkou - chytí sa?
zla znacka ... ja som ich skusila mrte a zatial mi posobila ( a to mam blond vlasy ) nalepsie znacka Venita trendy colour ta zafarbi aj hnede vlasy...luxus
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Tak ako povedali tu, mala by si ich mať zosvetlené. Aj keď vlastne neviem či ich máš už farbené alebo akej farby.
Tužidlo je.. no proste je to jasné že je to klamstvo. To máš ako so zubnou pastou na bielenie zubov a o tom že každý deň o jeden stupeň belšie.
@mardzerin
Ak tmavými vlasmi myslíme čiernu, tak to nechytí. Ale ak hnedú a prirodzenú tak chytí. Mne dokonca až veľmi dobre, ale farba. Nie tužidlo.
lebo ja som raz dala také tužidlo.. (písalo že to po 8 umytiach zmizne)..a zmývala som to asi 3 mesiace..