ODRAST!!! a ináč ja si farbím vlasy už rok...hmmky ale nezdajú sa mi až aké zničené...len su o trochu redšie...čo mi aj vyhovuje, keďže mám veľmi husté
ja som presne opačný prípad mám normálne také drôtovité vlasy, ale farbím sa zo zásady u kaderníčky bezamoniakovými matrixami, mám z toho super jemné vlasy, nemastia sa, menej sa lámu a lepšie, tak usporiadanejšie vyzerajú
jediná nevýhoda farbených vlasov je pre mňa akurát tak cena.
mne po prefarbeni zacali vlasy strasne vypadavat a odvtedy sa aj morim s lupinami. zafarbit si vlasy bolo doteraz asi najhorsie rozhodnutie, co som spravila
ja som si začala farbiť vlasy asi v 13tke ,,,to na bordovo,,,ptm v 15-16 čierne,,,potom som išla z čiernej na blond čiže som mala ryšavé,,,potom som mala asi rok blond, teraz mám hnedé s blond ofinou lebo som ich mala zničené (neviem z čoho xD),,,takže som si ich 3 mesiace nefarbila čo je premňa niečo hrozné....áále čil v sobotu idem na ružovo-bordovo-červeno,,,jak chytí ...moj názor je, že nefarbené vlasy sú n-u-d-n-é a cítim sa ako idiot,,chcem vyčnievať z radu a nebyť ako každá iná čajka...toť vše
a ešte aby som hovorila k téme xD,,,,keď si zafarbím vlasy tak sú zdravšie, lesklejšie, poddajnejšie,,,,nevýhodou je asi len to odrastanie a vypieranie
@ivca2345 sak ja by som tiez farbila doma, ale nikomu asi neverim natolko aby som mu to farbenie zverila nechcem dopadnut jak kamaratka jedna, (ktora si to snad neprecita ..lebo ona ked si prvykrat farbila sama tak jej to vpredu chytilo, na boku uplne ina farba a vzadu vobec :/
ja si nefarbim vlasy farbou..ale samponom co vydrzi 25 umyti..a farba z vlasov sa mi vymyva postupne, cize ziadne odrasty manetrapia hej a ked si ich zafarbim mam celkom pekne leskle..
@bibla ta mne ani kus ... raz za 2 mesiace si kus sama odstrinem, žeby rástli a nič , u kaderníčky som bola pred rokom naposledy ,ale ani kus nenarástli šampon farebný?
Mne vlasy vôbec nemastneju, mám ich suché. Vlasy si farbím na čierno už veľmi dlho, ale mala som na nich fakt kadečo.žehlím si ich občas a nemám rozštiepene končeky ni polámane vlasy..vasy mám leskle po farbení a rýchlejšie mi rastu..po dvoch týždňoch mam vyrastene vlasy skoro centimeter cca. a nie je to vymývanim,lebo ja si umyvam vlasy raz za týžden alebo podla potreby..takže to záleži od typu vlasov a farby
@purpledrug jo, a dosť často farbím, lebo si vlasy umývam každý deň, takže sa to zmýva. tak asi každé 3 týždne. a od posledného stihania asi pred mesiacom zas vyrástli..
osobne si vlasy nefarbím, ale neznášam na ženských odrastené vlasy :! a potom keď si inteligentná čiernovláska zafarbí vlasy na blond a má "kráááásne" tmavé obočie a úplne najvác odsuduzjem domáce farbenie
ja som sa bála tiež si ešte nedávno zafarbiť vlasy, odrastené korienky,zničené vlasy.....ale zničené ich mám tak či tak,lebo sú už dlhšie a jemné,takže im na zničené konce stačí obyčajné obtieranie sa o plecia a hneď sa lámu,nežehlím,nekulmujem,nefúkam ak nemusím.farba mi na nich vydrží asi 3 týždne,po 3 týždňoch je vymytá a mám vlasy zase svoje.Mala som už aj drahú značkovú farbu,nepomohlo.Ale kľudne by som si ich nafarbila znova a aj si nafarbím,pretože vtedy sú jemnejšie,krajšie,majú pekný odtieň a odlesk(ak si vyberiem dobrú farbu).Takže sa neboj,podľa mňa ak nemáš super krásnu farbu prirodzenú,tak nemáš čo stratiť až tak.Ale začni najprv len zo šampónmi farbiacimi,pre istotu.
@ada051 ja mam ale take stastie ze si urcite vyberem debilnu farbu bud zle chyti alebo mi znici vlasy uz totalne..nezeby nebola pekna prirodzena farba, ale chcela by som tmavsie ..no a aj nad samponom som rozmyslala ale co ja viem ci sa mi to oplati? lebo hlavu si umyvam 6krat do tyzdna..a ked to vydrzi 24 umyti tak za chvilu to mam dole :/
@gabbi ja si tiež umývam vlasy každý deň takže tak..........a šampón preto, lebo pri ňom zistíš ako tvoje vlasy reagujú zhruba na farbu, ako ti to chytá,či tak ako má,alebo vždy to dá iný odtieň a či sa ti vymýva extra rýchlo alebo vôbec nie......ja som si šampón kúpila 2 krát,vždy iný odtieň,pretože nikdy nechytila ako mala,prvý krát som myslela že hádam to chytí ako má,tak som kúpila stredne hnedú,krásna na obrázku,ja sama som vtedy mala skôr svetlo hnedú,takže pohoda....ale chytilo mi to až na čiernu skoro.Druhý krát som kúpila svetlo hnedú,že reku čo to dá teraz....no to isté,len kúsok svetlejšie,ale na tých šampónoch bola aspoň tá výhoda,že ako sa to prirodzene vymývalo,tak som sa skôr dostala k odtieňu aký som pôvodne chcela a ten sa potom už ako tak držal na vlasoch.
Nakoniec celá už vytočená vyhodenými peniazmi,som kúpila najdrahšiu najznačkovejšiu farbu akú som vtedy videla v drogérii a čo to?Chytilo to pekne,trochu tmavšie než malo,ale po týždni to bolo fest pekné a vydržalo to dlhšie,hlavne ten odlesk.Ale aj tak mesiac je odvtedy a už mám svoju prirodzenú farbu zas .U mňa odrasty zatiaľ nikdy nestihli byť,hh.
Neľutujem to až tak že som si zafarbila, na to, ako som to najprv prežívala,že aký zásadný krok to bude.
@gabbi neskúsiš,nevieš,budeš dovtedy chodiť okolo tých farieb v regáli a rozmýšľať až kým raz nekúpiš.A hlavne,po šampóne sa ti tá farba vyzmýva tak, že budeš mať zas svoju.Takže nič nestratíš.
ak sa bojíš, nedávaj si trvácnu farbu, použi šampón, alebo ak si blondína, pigmentové farby sú super, nie je v nich peroxid, postupne sa vymyjú a môžeš si dať na hlavu aj také bláznivé veci ako je zelená, či modrá
v zásade farby neničia vlasy, ak si farbíš stále jedným odtieňom, je to v pohode, horšie je odfarbovanie na bledší odtieň, odfarbovaním sa totiž vlas tenší a teda stráca silu
@ada051 presne tak to aj robim vzdy ked som v drogerii obehnem regal s farbami a samponmi, uz si aj vyberem odtien a tak si poviem aaa no co nabuduce ..a este rozmyslam ci bude stacit ked kupim jeden, alebo mam radsej kupit dva..aby mi to chytilo
@gabbi jeden stačí šampóny sa zmiešavajú s trochou vody,alebo lepšie povedané dajú sa na vlhké vlasy a vytvoria penu a tá pena sa dostane všade,takže pokiaľ nemáš vlasy po zadok nieje treba viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
@ivca2345 tak ja mam dost riedke ked sa to tak vezme a uz teraz dost znicene :/
jediná nevýhoda farbených vlasov je pre mňa akurát tak cena.
podľa mňa tak okolo dvacky to normálne stojí.
@ivca2345 sak ja by som tiez farbila doma, ale nikomu asi neverim natolko aby som mu to farbenie zverila nechcem dopadnut jak kamaratka jedna, (ktora si to snad neprecita ..lebo ona ked si prvykrat farbila sama tak jej to vpredu chytilo, na boku uplne ina farba a vzadu vobec :/
(Aj tak raz budú ultrakrátke a ultramodré.)
Nakoniec celá už vytočená vyhodenými peniazmi,som kúpila najdrahšiu najznačkovejšiu farbu akú som vtedy videla v drogérii a čo to?Chytilo to pekne,trochu tmavšie než malo,ale po týždni to bolo fest pekné a vydržalo to dlhšie,hlavne ten odlesk.Ale aj tak mesiac je odvtedy a už mám svoju prirodzenú farbu zas .U mňa odrasty zatiaľ nikdy nestihli byť,hh.
Neľutujem to až tak že som si zafarbila, na to, ako som to najprv prežívala,že aký zásadný krok to bude.
takže keď som si raz kúpila biele plavky, vyjdem z bazéna.. a sú ružové........ naveky vekov
ale u mňa sú to vážne len odrasty, ale nakoľko môžem dofarbovať mesačne bez obáv o svoje vlasy...
v zásade farby neničia vlasy, ak si farbíš stále jedným odtieňom, je to v pohode, horšie je odfarbovanie na bledší odtieň, odfarbovaním sa totiž vlas tenší a teda stráca silu