v nedelu vecer som si farbila hlavu..a asi som si ju zle umyla alebo co..ale celu noc ma svrbela tak som si ju musela samozrejme skriabat..spravili sa mi chrasty a trosku mam opuchnutu hlavu z jednej strany....myslite ze to prejde po par dnoch abo s tym m
ísť ku lekárke, pretože pravdepodobne máš alergickú reakciu na farbu. vieš, to odporúčanie čo tam máš, aby si si urobila skúšobný test na alergiu, tam nie je len tak pre srandu...
ako píšu v návode mala si skusiť dať si farbu na ruku a uvidieť či sa ti spraví dáka rekacia aj ked toto som nikdy nerobila
ale ak máš citlivu pokožku...a určite to nieje zlým zmytím..
skús tu doktoorku...
hádam to to bdue ok
cim skor chod ku lekarke....
su pripady pri ktorych sa alergia prejavila natolko, ze im vypadali vlasy...
to nieje sranda..
ten test na ruke odporucam..
Mne sa stalo to isté!Je to alergická reakcia na farbu,spravilo sa mi to aj po farbe s amoniakom aj bez neho.A tie múdre čo ti tu radia ísť k doktorke, tá ti pichne akurát tak dithiaden a to je všetko!!!!Alebo ho môžeš užiť ako tabletky.....musí to prejsť samo a hlavne si to neškrááááb napíš ako ti to dopadlo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale neboj neodpadne ti z toho hlava
ale ak máš citlivu pokožku...a určite to nieje zlým zmytím..
skús tu doktoorku...
hádam to to bdue ok
su pripady pri ktorych sa alergia prejavila natolko, ze im vypadali vlasy...
to nieje sranda..
ten test na ruke odporucam..