Cawello ... Len tak mi to napadlo po precitani predoslej temy ... Ak si zosvetlim vlasy zosvetlovacom, po akej dobe si ich mozem zafarbit farbou manic panic? dakujeem ...
@avieabbey ja som použila sice normálnu jasnočervenu farbu, ale farbila som si hned na druhý den po odfarbení
a daju sa zohnať sa mi zdá v bystrici v musicshope, smerom z námestia k tirishu su tam také podchody a kde je podchod s pizzeriou tak tam až dozadu k takéj bráne
Farbu Manic Panic môžeš kľudne použiť aj hneď, v nej nie je nič, čo by vlasom škodilo, iba tie farebné pigmenty, čo ho obalia... preto sa aj tak rýchlo vymýva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a daju sa zohnať sa mi zdá v bystrici v musicshope, smerom z námestia k tirishu su tam také podchody a kde je podchod s pizzeriou tak tam až dozadu k takéj bráne
lebo ja sa chcem teraz odfarbiť a zase nafarbiť lebo asi rok sa farbim na červeno a stale to mam tmavšie a tmavšie :/ ale mám dosť dod*bane vlasy