Baby aké mate skusenosti s farbeným vlasov ?? Ja už som síce mala 2× Blond melír (na mojich slabo hnedých vlasoch) ale teraz by som chcela skusiť večšiu zmenu a dať si tmavu hnedu až čiernu farbu ak ste niekto skušali pls poradte odtien..
nuz... ak mas "slabo hnede" vlasy, tak sa ti tmava farba hodit moc nebude... ale... patri to k puberte...
farieb mas neskutocne mnozstvo, ale kedze nemas sediny, vol nejake setrnejsie farby, idealne bez amoniaku - take su mnohe syoss, loreal a garnier. inak poradit odtien, to je taka cudne polozena otazka... proste ked chces tmavu hnedu az ciernu, tak ber to, co je na krabicke oznacene ako tmava hneda az cierna... tu sa netreba nejako zatazovat vedou ohladne farieb na vlasy..
čiernu by som nedavala,nedaš to lahko dole potom..ak začneš raz farbiť ťažko sa toho zbaviš aspon u mna je to tak..
priemerne farbim raz mesaačne,od 16 myslim a nezbavim sa toho tak skoro už centimetrovy odrast mi vadi
a tiež som mala svetlo hnede a dala si najskor červeny melir a hned na to červenuuu
ja som mam svetlo hnede, mala som 2x čiernu v pohode zmizla, sice to trochu trvalo ale už po nej nemam žiadne stopy a to mi tiež každy vravel že to nezmizne, a ked sa ti to pači chceš to tak to urob ved čo maximalne sa ti to nebude hodiť haha a to nejak prežiješ možno
ja mam svoje tmavvohnede, na pohlad čierne vlasy, nikdy nefarbene, dlhe po pas,huste a strasne moc chcem blond peroxidove...asi si len pockam na sediny..a neviete keedy zacinaju šediny???
mám svetlohnedé a farbím si je na svetlohnedé, podobný odtieň ale vyzerá to lepšie, lebo jednak mám jemné a tenké vlasy, ktoré sú po farbení viditeľne pevnejšie (dokonca by som povedala, že pôsobia zdravšie) a druhý dôvod je, že moje prirodzené vlasy nemajú lesk a farba má taký "myšací" akcent, alebo ako to nazvať, keď si je farbím, tak sa mi páči krajšia (hnedšia) farba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
farieb mas neskutocne mnozstvo, ale kedze nemas sediny, vol nejake setrnejsie farby, idealne bez amoniaku - take su mnohe syoss, loreal a garnier. inak poradit odtien, to je taka cudne polozena otazka... proste ked chces tmavu hnedu az ciernu, tak ber to, co je na krabicke oznacene ako tmava hneda az cierna... tu sa netreba nejako zatazovat vedou ohladne farieb na vlasy..
priemerne farbim raz mesaačne,od 16 myslim a nezbavim sa toho tak skoro už centimetrovy odrast mi vadi
a tiež som mala svetlo hnede a dala si najskor červeny melir a hned na to červenuuu