Včera som si dala nafarbiť vlasy šamponom u kaderničky a nechytilo mi to ako som chcela na medeno lebo mam tmavšie vlasy. Po akej dlhej dobe si možem dať farbu ? Bude to moc viditeľne keď mi bude potom vyrastať moja hneda ? (taka ta klasicka stredne hneda
Po šampone si farbu možeš dať hneď a pomaly sa ti bude vymývať čiže nebudu to také odrasty ako pri farbe ale určitý odlesk ti tam zostane stále nevymyje sa uplne do pôvodnej farby
Po šampone si farbu možeš dať hneď a pomaly sa ti bude vymývať čiže nebudu to také odrasty ako pri farbe ale určitý odlesk ti tam zostane stále nevymyje sa uplne do pôvodnej farby
V prvom rade ti mala kaderníčka poradiť a mala ti povedať, že ti farba nechytí podľa tvojich predstáv. Ak neodviedla odbornú prácu, nemala si jej zaplatiť, resp. ti s tým mala niečo spraviť. Farbu na vlasy si môžeš dať hneď a odrasty budú vidieť vždy, ak si to nebudeš priebežne farbiť znova a znova.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty