Mala by som otazocku. Ked som si asi pred 3/4 mesiacmi nafarbila vlasy hnedou, takou akú mam len ma trochu iný odtieň, dokáže mi kaderníčka z toho spraviť ľadový blond bez toho, aby som si dala na vlasy odstraňovač farby? Ďakujem za odpovede
@sigaa nemyslím peroxid, s tým rátam. Myslela som teraz konkrétne odstraňovač farby. Taká vec čo odfarbi čierne vlasy na pôvodnú farbu. Či by to trebalo keď to bola len hnedá alebo tak... či mi ten peroxid tie vlasy zosvetlí ak ju neodstránim
Áno išlo by to ale postupne.
Ak máš farbu z palety teplých odtieňov zas tak ľahko ti tu studenú kaderníčka neurobí...
Myslím že odstranovac farby je dobrá vec. Mne vďaka nemu urobila v priebehu pár hodín kaderníčka dosť studenú blond.
Takže ja by som sa mu nevyhybala na tvojom mieste.
@rebi677 áno išlo, vlastná skúsenosť ale ťažsie a dlhšie ale nevyznám sa zas v tom čo viac poškodí vlasy, či odstraňovač farby plus ten peroxid, alebo iba peroxid ale v podstate silnejší to by aj mňa samú zaujímalo lebo mi ide hlavne o to aby som čo najmenšiu ujmu vlasom spôsobila keďže ich mám aj bez toho riedke..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Ak máš farbu z palety teplých odtieňov zas tak ľahko ti tu studenú kaderníčka neurobí...
Myslím že odstranovac farby je dobrá vec. Mne vďaka nemu urobila v priebehu pár hodín kaderníčka dosť studenú blond.
Takže ja by som sa mu nevyhybala na tvojom mieste.