Tak ja mám napríklad tmavohnedé vlasy a ani farby určené na tmavé vlasy mi nechytajú, nejak neverím, že by tužidlá boli taký zázrak. Raz som mala na Silvestra čosi ako sprej, to síce chytilo, ale to bola vrstva na vrchu, čo stvrdla. A všetko okolo ofarbila. Dodnes sa ľudia smejú na mojom opise tej veci ako "veľrybieho tuku".
@junkychess hej, lebo všetky kaderníčky používajú tie isté prípravky, že ? samozrejme, že pokiaľ pôjdeš ku takej čo ti to spraví za 10 ečka tak ti to nevydrží, ale to je len tvoja blbosť a nie chyba kaderníčiek
@12 no kamoška si dala takú gebuzinu na vlasy a spravilo jej to asi toľko že jej to dolepilo vlasy, ktoré potom mala také jak krepový papier a celkovo to vyzeralo zle a lacno... pochybujem, že by to nejak ničilo vlasy, ale také farbenie normálnou farbou by ti ten jeden raz určite vlasy nedojebalo a aspoň by ti farba vydržala a miesto ružovej by si nemala po pár dňoch oranžovú
@junkychess ja som mala presne toto čo ty. Mala som hnedé vlasy a mala som na nich všetky farby sveta tieto tužidlá či ako to nazvať ma proste dostali mala som blond, ružovú, červenú, oranžovú, modrú, z ktorej sa potom stala zelená.. fialovú..no proste fakt všetko
ja napriklad ku kadernicke uz nikdy nepachnem, nebola som tam od 15tich (co lutujem ze som tam sla) a na hlave som mala tiez kadeco, od modrej, po ruzovu... naco platit kadernicku za to, ze mi dojebala vlasy, ked si ich mozem dojebat aj sama a zadarmo??? zatial som sa nestretla s kadernickou, co by rada neprehanala... povies im ze chces podstrihnu 3 cm a odstrihne 10... ze chces po plecia a mas po bradu... brat sa nenecha strihat uz u kadernicky, len u mna, priatel to iste, priatelova mama mi zaplatila aby som ostrihala jeho brata, lebo kadernicka ho zle ostrihala...
cize mam voci kadernickam averziu a akosi nie som sama
co sa tyka tuzidiel, tak tie by som nepouzivala... ani sampony... radsej farbu... ono sampon v konecnom dosledku skodi vlasom viac ako farba, lebo ho treba castejsie pouzivat
@delegatka Proste ked je clovek mlady tak preco to nevyuzit mne sa mrte pacia take farby a tiez som na tom rovnako a o tej modrej! fuuu ani nevvrav! skoda ze ostala taka....skareda ale ked som na nu kydla ruzove tuzidlo ostala mrte fialova ..takze to sa dalo ... teraz som si zas objednala 2x ruzovu z netu, tak hned jak mi pride ide sa farbit ..
@delegatka ..tak ciernej sa zbavit je dost tazke ..ale obdivujem niektore baby co dokazu mat melir aj na takej farby vlasoch ,lebo na ciernu sa dost tazko chyta ina farba planujes sa vratit k experimentovaniu ?
@junkychess no tiež poznám jednu babu čo má stále inej farby melír v čiernych vlasoch a tiež ju za to obdivujem a neplánujem zatiaľ, to by som sa musela do svetla prefarbiť celá a to by bol zdĺhavý proces
ja som to videl v auflande ale mali len odtiene ze cierno fialova mahagon a hneda myslim stalo to nejake 2E ale nevem ci to tam este maju mali to v tom kauflande pri interi
Ahojte..Strašne by som chcela ružové tužidlo na vlasy..Ale rodičia mi vravia,že si tak zničím vlasy...Lenže mne sa to strašne páči a kamoška si ide dať modrú...Tak prečo by som si aj ja nemohla dať..Prosím poraďte mi či si ju to mám dať alebo nie..Ďakujem za odpoveď
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ja som skusila na blond..a moja mama na tmavohnede ....mame vydrzala viac ta farba ako mne
@klaudiqaaa "podzube" v akom zmysle? ze znici tie vlasy? ci?
este si to kazdopadne rozmyslim, zatial vdaka za nazory
cize mam voci kadernickam averziu a akosi nie som sama
co sa tyka tuzidiel, tak tie by som nepouzivala... ani sampony... radsej farbu... ono sampon v konecnom dosledku skodi vlasom viac ako farba, lebo ho treba castejsie pouzivat