@4 Ale tiež ich nebudú mať v ľudskej cene . Ale ak s tým pracuješ rada a tým pádom neváhaš investovať, prečo nie.
@1 majú nevýhodu v tom, že keď tvrdšie pritlačíš alebo z nimi niekde buchneš, rady sa lámu (no aspoň to vidíš, nie ako pri zlome krehšej tuhy v dreve).
Známi chodili s obľubou nakupovať Faber Castel sady do Viedne, majú tam (vraj) lepší výber.
Zaujímavé veci sa dajú robiť aj s akvarelovými farbičkami, už sami o sebe nie sú zlé (ani mastné ani suché) a dá sa s nimi pokračovať v kombinovanej technike.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Nezavadzia ti ziadne drevo
.. prípadn koh-i-noor ma kvaline vyrobky
» www.volf.sk/uploaded/system... |5d42631b617d73287a.jpg
@1 majú nevýhodu v tom, že keď tvrdšie pritlačíš alebo z nimi niekde buchneš, rady sa lámu (no aspoň to vidíš, nie ako pri zlome krehšej tuhy v dreve).
Známi chodili s obľubou nakupovať Faber Castel sady do Viedne, majú tam (vraj) lepší výber.
Zaujímavé veci sa dajú robiť aj s akvarelovými farbičkami, už sami o sebe nie sú zlé (ani mastné ani suché) a dá sa s nimi pokračovať v kombinovanej technike.
ja mám rada tieto