keedze som povodne blondinka, tak som sa dala na hnedu. teraz niekedy toho lutujem, ze som si nenehala prirodzenu... ale sak. treba skusat. zivot je kratky
Ja som mala uz vsetko- cervenu, ciernu, oranzovu, zeleny melir A prečo to všetko vlastne? Lebo neznasam svoju bledo-hnedu prirodzenu farbu. Skratka sa nehodi k mojmu fejsu
uz som mala aj predlzene vlasy 2x, potom som mala v 3-tom rocniku na strednej vlasy ako kanarik v koncoch premelirovane, blod 3 odtiene, potom ruzovu..celkovo ich tam bolo asi 6 ,
mala som ruzovy melir s blog,
modry melir, roznu ofinu
potom zlaty blond melir ...z 2 roky neexperimentujem s viacerymi farbami najviac 2
a teraz mam slivkovy odtien asi som z tych extremov uz vyrastla
ja som si samponom na cierno pravidelne...
ale kaslem na to, potrebujem zmenu nechavam to tak nech mam konecne svoju hnedu..
a potom neskor chcem rysavu uz konecne ^^
ta cierna ma totizto zacala unavovat... citila som sa tak nejak smutno v tom..
@4 tak to by si mala vidieť moju spolužiačku, mala skoro bielo blond vlasy vyzeralo to ako peroxid ale boli to jej vlasy, neviem či ju štvali pri jej fotkách komenty typu "peroxid" ale teraz má tmavšiu farbu než ja tmavo-hnedú
tak skôr som mala skúsenosti že tmavovlasé sa dajú na blond než naopak
ja som mala zatial len tmavohnedú farbu na vlasoch, ako aj teraz, a ešte čiernu raz...ale tú si už asi nedám lebo tej sa nedá tak lahko zbaviť potom no a ešte aj blond melír trochu na nejaké 2 pramene dávno...ale to sa už fakt nenosí a je to zvačša škaredé
@sandy114 na fotke ti riadne seknu tie cierne vlasy
no mala som cerveny sampon co vydrzal skoro polrok, take tmave cervene, ale to ked som mala 15...a potom taku svetlohnedu,ale chytila na blond nejak ale potom opadla a potom tmavohnedy sampon, ktory vyrzal ledva mesiac a potom zacal pomaly svetliet, a teraz mam take ako na fotke a take som mala aj prirodzene,mozno prirodzene boli viac medove
aha zabudla som na Stedry Den som mame farbila vlasy na cerveno, tak som si konceky zafarbila, tak cca 5cm(ako kde mam cervene niekde svetlo,niekde tmavo
mala som blond melír a raz som si zafarbila vlasy šampónom na čokoládovohnedo,pekne chytil, ale po dvoch dňoch mi vlasy ryšaveli a nakoniec boli oranžové ...a nešlo to vôbec zmyť
@lvanka hej mne sa tiez pacia viacej tmave vlasy ako svetle. a to je jedno ci na babe abo chalanovi proste tmavsie farby su krajsie.. ale tak... hnedovlasa som uz dlho
ja som si davala sampon, ze cokoladovy a raz mi to chytilo na tmavsiu hnedu nez mam a take cervene odtiene som mala na slnku a druhy raz to zase dost do cervena chytilo..
teraz rozmysal nad jednym tyrkysovym pramienkom
mam krasne tmavohnede vlasy, ktore si rozhodne nechcem znicit farbenim, je to proti prirode, ani melir nechcem farbit vlasy si budem az ked mi zacnu rast sedive
Naposledy som mal ciernu farbu asi pol roka na hlave...omrzela ma tak som sa ostrihal uplne na kratko nech sa jej zbavim a teraz mi zase chyba cize ked pojdem na leto spat do Grecka tak sa asi zafarbim.xixi
Nikdy som si nefarbila vlasy...teda raz som si dala šampón ale to sa neráta a neuveríte asi ale dala som si ho omylom na druhý deň som mala kráásne červeno-fielové vlasy chvalabohu že to bol šampón a po niekoľkých umytiach to šlo dole
casto so si farbila vlasy, ale len samponmi potom som isla robit modelku pre jedneho holandskeho kadernika dal mi na vlasy ,,sampon na tri tyzdne,, a je tam uz polroka a odvtedy uz nie
nikdy som si nefarbila vlasy a ani ma to nenapadlo.
väčšina báb sa farbí na blond a ja som blond a tej sa nevzdám farbiť sa začnem iba vtedy,ak mi začnú šedivieť vlasy,alebo ak by mi stmavli na hnedo
farbia som si na blond asi 3x naposledy ale pred akymi 2 rokmi aaa na cierno spodok asi rok a pol, predtym som mala spodok cerveny aj hnedy teraz uz len moja vlastna blond,, len uz mi tmavnuu saakra
ja sopm mala rpvé čierne, a potom odtiene trochu do červena a tak. aletmavé... ale teraz by som si aj čiernu fdala s výrazným fialovým alebo červeným melírom, ale štve ma, že každá už si dávačiernu.. také tuctové.. :p
@51 súhlasím s tou tuctovou farbou...a keď si na korienky na pár cm dajú červenú farbu a zvyšok vlasov napr. čierna,aby to vyzeralo že jej originál farba vlasov je tá čeervená čo akože vyrastá... otrapne a oničom
Ja som sa prvy krat v 15tich prefarbila na cierno potom som si dala zlaty melir do toho,,potom som sa dala na blond,potom ruzovy melir do toho,potom cierny do toho,potm na cierno zas,a potom na rysavu,a na blond zas ,potom som isla na modru,cele vlasy slybo modre potom na blond,potom zeleny melir do toho,neskor fialovy,a potom cervene vlasy,znova cieerne,a teraz som dala svetlo hnedu,a prednedavnom tamvo hnedu a som si zmyslela,,ze uz ked mam tie tmave ta zas dam na blond nech sa miporiadne znicia D aaa ano mam este vlasy na hlave a zdrave nechapem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
mala som ruzovy melir s blog,
modry melir, roznu ofinu
potom zlaty blond melir ...z 2 roky neexperimentujem s viacerymi farbami najviac 2
a teraz mam slivkovy odtien asi som z tych extremov uz vyrastla
ale kaslem na to, potrebujem zmenu nechavam to tak nech mam konecne svoju hnedu..
a potom neskor chcem rysavu uz konecne ^^
ta cierna ma totizto zacala unavovat... citila som sa tak nejak smutno v tom..
ja som mala zatial len tmavohnedú farbu na vlasoch, ako aj teraz, a ešte čiernu raz...ale tú si už asi nedám lebo tej sa nedá tak lahko zbaviť potom no a ešte aj blond melír trochu na nejaké 2 pramene dávno...ale to sa už fakt nenosí a je to zvačša škaredé
no mala som cerveny sampon co vydrzal skoro polrok, take tmave cervene, ale to ked som mala 15...a potom taku svetlohnedu,ale chytila na blond nejak ale potom opadla a potom tmavohnedy sampon, ktory vyrzal ledva mesiac a potom zacal pomaly svetliet, a teraz mam take ako na fotke a take som mala aj prirodzene,mozno prirodzene boli viac medove
teraz rozmysal nad jednym tyrkysovym pramienkom
väčšina báb sa farbí na blond a ja som blond a tej sa nevzdám farbiť sa začnem iba vtedy,ak mi začnú šedivieť vlasy,alebo ak by mi stmavli na hnedo