prosim vas, BABY, ake farby na vlasy pouzivate? kolko vam vydrzia ? ... a vedeli by ste mi poradit, mala by som zaujem o taky odtien cokoladovej hnedej, len sa bojim aby to nechytalo do čiernej, vlasy mam take hnede, ale uz farbene, takze na slnku do rysa
ja som mala take blond až hnede vlasy aa dala som si na nich ten cokoladovy odtien(značu farby nepamatám a chytilo mi to veru do cierna.. .. a nevizeralo to najhorsie.. aa možno že tebe to tak nechytí ked mas tmavsie vlasy .. nevjem teda..
henu urcite neskusaj, je to riziko skus si o tom nieco pohladat, mislim ze aj nejake lieky reaguju na henu takze ich nemozes uzivat ale nie som si teraz ista a urcite by som na tvojom mieste pouzila farbu od loreal casting creme and glos tam to mas super nepotrebujes misticky ani nic podobne mas tam na to taku tubu kde si to vymicujes, a ja mam vlasy po spodok lopatiek a farby tam bolo az az, takze nemusis kupovat dve ako to biva v niektorych pripadoch s dlhymi vlasmi
Na 5 eurove farby sa vykasli. Ak chces mat kvalitne vlasy, tak do nich zainvestuj a najdi si dobre kadernictvo.
Je vzdy lepsie dat do vlasov 25 eur na dva mesiace a mat tie vlasy dobre upravene a osetrene, ako vrazat peniaze do blednucich farieb.
A navyse, dobra kadernicka ti vzdy poradi. Hovorim z vlastnej skusenosti, 4 roky som si farbila vlasy sama a tri roky chodim do kadernictva. Ten rozdiel je neporovnatelny.
Keď už si ideš farbiť doma sama vlasy, odporúčam od Loreal..je to asi najdrahšia farba, ale fakt kvalitná. Ak sa o farbené vlasy budeš aj starať, tak ti tá farba vydrží veľmi dlho, to už len závisí od toho, ako rýchlo ti rastú vlasy.
ahojte baby chcem sa spýtať či tu ma nejaká skúsenosti z farbou na vlasy od palette jahodovy smothie neviem sa rozhodnúť či si ju mám dať alebo nie či chytí tak ako je na obrázku alebo nie....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Je vzdy lepsie dat do vlasov 25 eur na dva mesiace a mat tie vlasy dobre upravene a osetrene, ako vrazat peniaze do blednucich farieb.
A navyse, dobra kadernicka ti vzdy poradi. Hovorim z vlastnej skusenosti, 4 roky som si farbila vlasy sama a tri roky chodim do kadernictva. Ten rozdiel je neporovnatelny.
Ale tiež by som radšej volila kaderníctvo.