Čaute sa baby. Počujte, ničia sa vám strašne vlasy po farbe? Akože nejak brutálne? Keď sa stále farbíte, máte redšie vlasy alebo tak? Vypadávajú vám viac alebo to iba trochu škodí, ale nič viac? Totižto ja som už mala na hlave dosť veľa farieb a mám dosť
tak ja som mala po farbeni strasne znicene vlasy. mala som na hlave az metlu. bol to des. ale potom mi nastastie kadernicka poradila balzam na vlasy od welly ......... na obrazku uplne vpravo » wella.com/en-EN/professio...
plus som si kupila aj sampon wella repaire ...... a neskutocne mi to pomohlo. aj ta farba na vlasoch vyzera lepsie a nezmyva sa plus vlasy sa krasne lesknu. cize mozem len odporucat
@lexiblack aj ja som ich strasne vela vyskusala aj blond, hneda, medena, teraz cervená a neskutočne znicene vlasy som mala ,takze som sa bala dať novu farbu . No ti poviem tak že si kup Gliss Kur Repair taký čierny jedna bombaaa ..ja mam ako keby nove vlasy , z leskom, hladke, neroztrapatene , velmi som spokojná .. a plus som si vtedy este stale dookola zehlila vlasy . Takže odporučam šampon a môžeš farbiť kolko chceš
ja som mala také husté vlasy! .. snáď sa zmyje skoro ten šampón alebo to odrastie alebo čo. chcem svetlejšie ale neteší ma predstava peroxidu.. tak ja si počkám :/
bejvavalo, ale kupujem si GARNIER a strasne vela prostriedkov na to davam.. kvoli dolamanym vlasom som sa ostrihala na chalana tak uz nechcem aby sa lamali zase..
farbím si asi od dvanástich každý mesiac, išla som už aj z čiernej na blond a naspäť, proste hocičo a žijem.. nevypadávajú mi absolutne, keď tak si ich vytrhávam lebo nemám šancu učesať sa nikdy
zničené ich asi mám ja neviem, proste mám takú kvalitu vlasov, mám ich kučervaé t.j. nikdy nebudú uplne hladké,,
proste zo mňa neubudlo ani nič, kludne si ich farbi na to to je,, hento sú výmysli starých mám že prídeš o vlasy
@cocca-colla bezne v obchode som ten balzam nevidela. skus tie specializovane alebo len zajdi ku kadernicke. ona by mohla mat ked nie tento, tak nejaky by ti hned poradila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale už si musim zafarbiž znova bo to vyrasta :/
plus som si kupila aj sampon wella repaire ...... a neskutocne mi to pomohlo. aj ta farba na vlasoch vyzera lepsie a nezmyva sa plus vlasy sa krasne lesknu. cize mozem len odporucat
ked sa o ne aspon trochu staras tak sa im nestane nic ja som mala dojebane kusok ked som si ich sama peroxidovala a to sa tiez dalo dokopy za par dni
zničené ich asi mám ja neviem, proste mám takú kvalitu vlasov, mám ich kučervaé t.j. nikdy nebudú uplne hladké,,
proste zo mňa neubudlo ani nič, kludne si ich farbi na to to je,, hento sú výmysli starých mám že prídeš o vlasy
prípadne keď si kúpiš nejakú farbu z LIDLu možno