.. hm .. mám strojček , a chcela by som vedieť či by mi mohla tá .. ortopédka.. dať naňho tie farebné gumičky, keď o ne požiadam alebo to sa dáva len keď tam MUSIA byť ??.. už ho mám pol roka a ešte ani raz som ich nemala , pritom som sa tešila hlavne na
mňa sa pýtala a vybrala som si tmavofialové .. teraz budú na rade sivé.. a máš normálny fixný strojček bez farebných gumičiek? a ako ti potom drží ten drótik?
ja som napríklad skoro vôbec nemala tie gumičky, len raz možno, aj to len preto aby sa mi trochu spojili predné zuby, čiže som ani nemala na všetkých zuboch, a keď ti to nedáva tak potom ich asi nepotrebuješ
jj normálny fixný bez tých gumiciek .. ták .. každý ten .. dzindzik nwm jak sa to vola .. to čo je na každom zube .. okolo každeho je omotany drotik a ten drží ten dlhy čo ide cez všetky .. blud .. .. mňa sa ani nepýtala nič , len rovno mi tam dala tote drotiky ..
ja mala tiez rozne farby a vzdy sama ponukla ze ake chcem..najrajsie boli tyrkysove..tie boli uplne krasne a potom aj cervene mala, fialove, oranzove..aj rozne kombinacie.. zlatu tetu zubarku mala no
ja si zakazdym mozem vybrat, mala som oranzove, ruzove a potom stale len fialove ktore potom ked vybledli boli ako ruzove.. a teraz mam cervene, zajtra pojde vrchny strojcek dole, tesim sa...
Ja som prešla všetkým i možnými farbami....od zelenej po silno fialovú. A tie zelené boli brutálne. Aj svetlomodré. Veď si popýtaj . Nap. ku koncu mi už obmotávala iba drôt, lebo to bolo pevnejšie
ja mám vždy gumičky najprv sivé a tak som si popýtala a dala mi farebné a ked nemam poobtáčané drôtiky tak mám vždy gumky ved ináč sú tie zámky ostré nie?
to je nelogicke... nedala ti gumičky na strojček.?..ako ti potom drži drot...ja mam modro-žlte.. hladam nejaku farbu..mala som aj ružovo zelene...ružovo modre... krasne su všetky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a potom bledo-modré, ktoré som si už sama vybrala, tie boli fakt pekné
ale asi budem mať znova a to by som veru nechcela žiadnej farby....takže gumičky priesvitné tak isto ako aj zámky priesvitné