Idem si farbiť vlasy na čierno (pôvodná farba je taká tmavšia hnedá), ale chcela by som si dať do vlasov nejaké 2 farebné pramienky,nech to nie je také nudné.
Otázka:Budem musieť ísť ku kaderníčke alebo sa sa dajú spraviť aj doma? Koľko by to
minuly tyzden mi prisli pricesky a vyzeraju mrte umelo ,,, ale ked som ich nafarbila farbou ktorou som xcela tak vyzeraju skvelo ale ..este som ich nemala vonku,lebo sa blbo davaju na vlasy (clip-in) ... a co sa tyka teba ..ku kadernicke nemusis ist, ak mas sikovnu mamku tak to urobi aj sama , a 2 pramene ciernej alebo uplne ciernu si ides dat? ... no ak si nafarbis cele vlasy na cierno tak to ide tazko farba ina na to ... to musis postupne zosvetlovat a az potom nanasat farbu aku by si xcela. ..
@junkychess celú hlavu čiernu, okrem tých dvoch pramienkov, lebo viem,že na čiernu by mi to nechytilo (neviem,nejako by som ich pri farbení oddelila od ostatných vlasov )
no a k tým príčeskom... keby som ich kúpila,tak rovno aj farbu na ne kúpiť a to už rovno si môžem dať ku kaderníčke melír spraviť
@lissu spreje neskúšaj, to sú kokotiny... Zvyčajne u nás predávajú len farebné tužidlá na vlasy, ktoré ti ich zlepia a aj keĎ chytí farba, tak to bude vyzerať prinajmenšom tak ohavne ako to čo má na hlave junkychess Skús radšej ísť ku nejakej kaderníčke, ktorá by ti to spravila presne podľa tvojich predstáv. Samozrejme, že sa to dá spraviť aj doma, keď si najprv nafarbíš hlavu na čierno okrem tých 2 pramienkov, ktoré by si chcela modré, poprípade by si icgh ešte zosvetlila peroxidom aby ti na nich krajšie vynikla farba...a potom na nich by si si kúpila melír.... Pokiaľ viem, palette melíry chytajú veľmi pekne a žiarivo, aj keď sú to nekvalitné farby ktoré ničia vlasy.... Jedna farba, ktorá vyzerala na obrázku ako tmavočervená kamoške na svetlé vlasy chytila na svetloružovo, ale vyzeralo to super... možno to tak bude fungovať auj s modrou takže good luck
@lissu aky xces melir? lebo vies...osobne farbila som si na cierno a nechala som si 2 pramene ciernej...a vysledok? no tak po zmyti vlasov sa mi tie blond vlasy zafarbili na SIVO a vyzeralo to jak keby som mala sediny takze bacha na to ...vyskusaj teda vynechat tie dva pramene ale po takom tyzdni pricom si zmyjes tak 3 x min vlasy, si nafarby tie dva pramene ,aby ti ich ta cierna nezafarbila
JA ak môžem teda ja som mala na hlave už asi všetky farby mala som aj klipsy a ako mne tie klipsy vôbec nebadili ale teda aspoň čo ja viem nesmú sa farbiť pretože sa veľmi skoro zničia a alebo sa ti okamžite spália .... ako hovorím ja som ma pôvodné vlasy blond ale vždy som chcela mať čierne vlasy ale samozrejme patrím medzi ludíí čo radi experimentujú takže som mala aj rúúúčovéé aj modréé aj ofinulen nafarbebu a ja to beriem tak že keby si chcela dať do čiernejmodré pramienky tak sa ti podľa mňa aspoň viac oplatí keĎ si to spravíš sama lebo tá farba ťa víde 10€ a vydrží ti dlhšie za to čo tie pramienky sú ukmele ale samoyrejme to spraviť najprv tak že si odfarbíš tu čiernu najlešíí je peroxid alebo blond farba ktorá obsahuje veľa peroxidu .... prepáčte ak som sa zaplitla do debaty ale nedalo mi povedať môj nízor a skúsenosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
(vyzerajú súce trocha dosť umelo, ale zas, keď ťa prestanú baviť, nemusíš prefarbovať celú hlavu
no a k tým príčeskom... keby som ich kúpila,tak rovno aj farbu na ne kúpiť a to už rovno si môžem dať ku kaderníčke melír spraviť
Nehovorím, že jej sa to musí 100%-ne podariť, ale je tam vyššia šanca, že keď si zahrabneš do vlasov, tak ti neostane v dlani neónkový pramienok
@smajlicek12 jeden pramienok hore- dole