Drahý @tibco28 rada by som ťa oboznámila so slovom, ktoré by sa určite malo ocitnúť v tvojom slovníku - gramatika. Teraz napíšem tvoju vetu gramaticky správne: Kto by mal vyhrať a stať sa víťazom?
Ak si nepochopil, tak ti to napíšem aj v debilštine - som na ňu odborník:
Drahí tibco28 rada bi som ta oboznmila zo slovom ktore bi sa určiťe malo ocitnuť f tvojon slovniku - gramaťika. Teraz napišem tvoju vetu gramatycki spravňe: Kto by mal vyhrať a stať sa víťazom?
OMG!!!!!! vy to pozeráte predstavte si že chodite a pred vami kamera a hovoria povedzte do pi.i a on povie do pici prepáčte že sa tak vyjadrujem ale musim to prvú farmu som pozeral ok to bolo normálne sem tam niejaká nadáka ale druha a terajšia to asi nachval robia naozaj !!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
toto pozerať celý čas ich musí stáť veľa rozumu
Drahý @tibco28 rada by som ťa oboznámila so slovom, ktoré by sa určite malo ocitnúť v tvojom slovníku - gramatika. Teraz napíšem tvoju vetu gramaticky správne: Kto by mal vyhrať a stať sa víťazom?
Ak si nepochopil, tak ti to napíšem aj v debilštine - som na ňu odborník:
Drahí tibco28 rada bi som ta oboznmila zo slovom ktore bi sa určiťe malo ocitnuť f tvojon slovniku - gramaťika. Teraz napišem tvoju vetu gramatycki spravňe: Kto by mal vyhrať a stať sa víťazom?
bleeee