Podľa toho, od koho ho kupuješ a ako je udržiavané... ale keď už nejaké lacné autíčko na cestu do školy a späť, tak už skôr by si mohol našetriť na felíciu aspoň, prípadne starú opel corsu...
Treba zvážiť v akom je stave, či doňho nebudeš musieť zo začiatku vraziť viac peňazí ako si dal dokopy za celé auto..
ja osobne by som si radšej počkala a našetrila o čosi viac nech si môžeš kúpiť niečo, čo sa ti nebude každé dva mesiace kaziť ako to väčšinou pri starých autách býva
Napísal FAVORIT čo zrejme má svoje dôvody...najskôr asi finančné ak budeš mať štastie a natrafíš na kus o ktorý sa niekto staral tak bude fungovať kedže je to ešte celkom jednoduché auto...Ale ak máš prachy iba na kúpu tak sa na to vykašli
A tí čo mu radíte niečo novšie...každé auto staršie ako 10 rokov proste nebude fungovať iba tak že doň budete liať benzín, každé auto v tomto veku potrebuje starostlivosť (investíciu) aby fungovalo
Favorit je jednoduche auto, ale pomaly je z neho veteran nasich ciest. Podla mna si ludia Favorit ako priblizovadlo uz nekupuju. Len ak k tomu autu ma niekto prechovava zvlast cistovy vztah.
mojko nie neoplatí už som ti to vravela a tu ti to ľudia verejne napísali! inak všetkým ďakujem, lebo mňa by v tomto nepočúvol vyzerá hrozne, a pokým by si si ho ,,vytuningoval" a dal do pucu, tak za tú investíciu doňho si budeš môcť kúpiť niečo spoľahlivejšie a hlavne bezpečnejšie takže zlato šetri ďalej
veterán či nie, stačilo by mi.. viem že udržiavať by ho bolo treba ale treba zobrať, že súčiastky a všetko je na naňho lacné podobne ako na feldu.. ako aj felícia by mohla byť ale neviem favoritka ked sa o ňu stará tak jazdí aj ked nechceš
je jedno čo vyberieš, ak to bude mať LPG, tak ťa to nemusí výjsť tak draho, je rozdiel tankovať na 1000 km za 100 eur ako LPG za 50 eur
ak chceš veľmi lacné LPG tak felicia - len rozmýšľam že načo je študentovi auto, keď má dopravu zdarma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Podľa toho, od koho ho kupuješ a ako je udržiavané... ale keď už nejaké lacné autíčko na cestu do školy a späť, tak už skôr by si mohol našetriť na felíciu aspoň, prípadne starú opel corsu...
Treba zvážiť v akom je stave, či doňho nebudeš musieť zo začiatku vraziť viac peňazí ako si dal dokopy za celé auto..
a rataj s tym, ze kazdy mesiac pretankujes 1/2 - 1/3 ceny auta (aspon ja)
nasporil by som aspon na fabiu
Za tisicku sa dá už nejaká 1.4 zohnať...
Ajked jabysom do auta pod 3000e na bežzne jazdenie nesiel, mam rád svoj život
Felicia je plechovka...
A tí čo mu radíte niečo novšie...každé auto staršie ako 10 rokov proste nebude fungovať iba tak že doň budete liať benzín, každé auto v tomto veku potrebuje starostlivosť (investíciu) aby fungovalo
@v3nty ja na tej felicii jazdím a ešte žijem
ale keď už tak, felicia určo lepšia
len ta bezpecnost
ak chceš veľmi lacné LPG tak felicia - len rozmýšľam že načo je študentovi auto, keď má dopravu zdarma