Fekalisti????To komu tu uz tak jebe??????Sama si fekal a maximalny Fake Fake Fake Fake Fake Fake Fake Fake Fake Fake Fake Fake Fake Fake Fake Fake Fake Fake ZASE
bolo raz jedno hovno. Malo šľachtický pôvod, pretože sa zrodilo v útrobách princa Pédrita, čo vždy rád pérdil. Toto je jeho príbeh...príbeh veľkého Gordyho. Gordy, čiže hovno urputne bojovalo s hrubým črevom princa Pérdita, pomáhal mu brušný lis. Napokon po veľkej bitke pri Zvierači sa vysral a prvé, čo v našom pozemskom, v jeho reči posratom, svete počul Gordy, bolo: ČĽUP! Gordy sa topil v šťankách princa Pédrita, ktorý navyše častoval okolie svojimi zvyčajnými prdmi. Keď sa k tomu pridali jeho pazvuky pri dvíhaní svojej princovskej riti pompéznej veľkosti, aj Gordymu v šťankách sa vyhodili nepríjemné posraté hovnomriavky. Bolo počuť spláchnutie, a náš hrdina Gordy letel, a letel, kvílil a letel, špinil a letel, značkoval a letel, až kým sa z Gordyho neutvoril veľký hnedý fľak na dne kanála. Takto sa skončil príbeh statočného, udatného, šľachetného, smradľavého hovna menom Gordy. Sláva Gordymu.
hmmm, veď viem, ja apelujem na iných, nemusíš na seba upozorňovať druhý raz , čo po rádiu, ten chrám je najkomplikovanejšou stavbou snáď, a mám v ňom aj pár miništrantov, pri jednom sa mi podarilo čiernou zasratou mágiou prinútiť, aby aj rozprával, zatiaľ vie iba slovo "amen", no a samozrejme, turistov tam mám tiež, posratých Američanov, zasratých Slovákov, osratých Lichtenjštančov, Bavorov, čo furt serú a Francúzoc, čo z úst púšťajú dokola samé sračky
Prvýkrát šlo o Eiffelovku, druhý raz o zmenu tvaru, potom o rádio ...
A ešte pripomeniem, že pri modelovaní som absolvoval kolosálne utrpenie, pričom ak vychádzam z úvahy, láska=utrpenie tak prichádzam k odpovedi na otázky o tom, čo je láska ktoré si pýtajú ezoterické hypotézy ako odpoveď ... Odpoveď je predsa - láska je hovno ...
Čo samozrejme povyšuje životný štýl fekalistov priam až na zmysel života
Ja som síce používal aj špajdličky, no moje modelovanie považujem za legitímne, nakoľko som si dával pozor na dodržanie pravidiel exkrementálneho modelovania, špajdličky som najprv skonzumoval a potom použil na svoje architektonické skvosty
tužidlo, ja som sa tiež uistila, že láska prechádza hrubým črevom, colon ascendens, selbstverstandlich, že exkrementy sú súčasťou zmyslu života, láska prechádza cez žalúdok, kde sa čiastočne natráviv podobe chýmusu (mňam, to si varil pre mňa? ooooo, to je tak roztomilé, a ja si pomyslím, aj tak to onedlho vyhovnííím, alee aj tak ťa mám rada), potom sa rozhodne, čo z neho ostane a potom sa zvyšky tvarujú, baktérie so všetkou láskou sa starajú o naše hovná, síra sa vznáša až k siedmemu nebu a niekomu aj neštovica zaspieva poéziu smiley:: :
tiktiklalok: veru, najhoršie je modelovať riedke, to skôr prejdem k maľovaniu, snahe napodobniť moneta, alebo dokonca rubensa, no...ja sa nemusím starať ani o zelený odtieň exkrementov, získavam ho pred skúškami, bude dosť pre maľbu trávy počas skúšok aspoň
for more sense people: "if you are eating now, oh my gooood, guuuuut apetííít, monamíííí"
ja sa inak pomaly chystam na rodinovho myslitela..
a co sa tyka fekalistickej malby, tak odporucam toi-toi chemicke toalety na festivaloch.. tam najdete hovna vsetkych farieb.. ekd sa posnazite, tak aj ruzove co misa, to paleta.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
@6...mne !
a čo to nikto sa nevenuje modelovaniu exkrementov? ste fakt divní...
Veď už som vravel, že som modeloval ...
mimo iného som aj zostrojil funkčné fekálne rádio
Prvýkrát šlo o Eiffelovku, druhý raz o zmenu tvaru, potom o rádio ...
A ešte pripomeniem, že pri modelovaní som absolvoval kolosálne utrpenie, pričom ak vychádzam z úvahy, láska=utrpenie tak prichádzam k odpovedi na otázky o tom, čo je láska ktoré si pýtajú ezoterické hypotézy ako odpoveď ... Odpoveď je predsa - láska je hovno ...
Čo samozrejme povyšuje životný štýl fekalistov priam až na zmysel života
for more sense people: "if you are eating now, oh my gooood, guuuuut apetííít, monamíííí"
zrodenie jaja vo vesmíre
ale ten nepoznam
ale ked je taký stručný,tak by si ho mohla porozpravat
to je smutné
Musel zomrieť Gordy
mal totiž tri chordy
a co sa tyka fekalistickej malby, tak odporucam toi-toi chemicke toalety na festivaloch.. tam najdete hovna vsetkych farieb.. ekd sa posnazite, tak aj ruzove co misa, to paleta.
@36 no dobre...tak si dakoho nájdi, nie ?
a venujme teraz minútu ticha hovienku Gordymu.....amen
Stupídnejší prejav úcty sa asi nedal vymyslieť ...
A čo tá predstava, keď sa garde obráti?
hold {akurat soms a pozrela na moju ryzu v mlieku , mnam} traviacej sustave a jej vytvorom