@16 jj sak mam drahe auto, mam skvele babenky, mam vela penazi a insie nepocujem alebo samozrejme kral vulgarizmov rytmus...ok dost uz ziadne offtopicy
@15 nahodou som myslela slovensky..ale americky ma dobru hudbu
@16 no myslienok maju oba rovnako, lenze americkemu tak dobre nerozumies ako slovenskemu...a ten slovensky je fakt dobry..az na tie hlupe songy s nezmyselnymi nadavkami
@17 nie vsetky songy..hej ze zverina - zadne vratka alebo nemala by si byt a dalsich vela songov su neskutocne odveci ale skus popocuvat novy album h16 tam su dost dobre songy..a k rytmovi..v dnesnej dobe vela ludi nadava horsie jak on len nevydavaju cdcka..
@20 skus popocuvat niektore slovenske uz otravne sladaciky a ine zahranicne..a zistis ze dajaka podobna hudba...len KFko kazdy ohovara lebo oni kazdeho ohovaraju..
@20 no jo, eminem, to mas pravdu....a co sa tyka rytmusa, to fakt neviem, ale francuzi nemaju az take dive songy, no nefim, ale ja pocuvam len Stress-a, takze..
@21 hmm podobne...ale vraj nic nebolo nikdy dokazane
@22 no nefim, zverinu mam rada len ako Krali diskotek ale napr. moja rec ma dost dobrych songov....toho mam najviac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
@14 jasne americky hip-hop je pocuvatelny
@16 no myslienok maju oba rovnako, lenze americkemu tak dobre nerozumies ako slovenskemu...a ten slovensky je fakt dobry..az na tie hlupe songy s nezmyselnymi nadavkami
btw KF vraj prebera hudbu od francuzskych raperov
@21 hmm podobne...ale vraj nic nebolo nikdy dokazane
@22 no nefim, zverinu mam rada len ako Krali diskotek ale napr. moja rec ma dost dobrych songov....toho mam najviac
@24 aj ja si zastavam slovensky hip hop..takze
@24 zastavam sak ho mam rada tak co budem na nho ebat?? sak sice aj to sa stava to len obcas..
synonyma: friends, pals, niggas