@zmrdak Ženy boli obmedzované a práve že oni zaručujú život a ďalšiu generáciu. Takže logiku to nedáva, príroda to tak nezariadila, že žena nemám nič robiť, ani ísť von. To len hlúpe mozgy... Pravdepodobne by Ti bolo dobre v arabských krajinách...
@zmrdak ale zato že ti príroda nadelila o pár cm,niekedy zbytočného mäsa,viac neznamená to že si pánom tvorstva.Nie sme v nejakej rozvojovej krajine,kde je žena len na to aby sa raz za čas na nej odbavil nejaký čuráčik čo si o sebe myslí že je cool.U mňa je žena vždy na prvom mieste,pretože žena si to proste zaslúži.
@flagrantine , ale ja neponižujem ženy, múdra žena vie upiecť perfektný koláč, skôr napríklad v kancelárii mrhajú talentom. Pri deťoch a hrncoch sa skôr prejavia
@amelia13 v čom boli obmedzované ? Ale žena môže ísť von, ale jej hlavné miesto je starať sa od deti a byť pri hrncoch. Trebárs keď je pri hrncoch moc spotená, môže výjsť na tú minútu von. Ja nezakazujem.
@zmrdak Si neskutočný A keby žena porodila dieťa, a dala by ho mužovi (však jeho spermie) skús byť ty celý deň pri hrncoch, a potom keď si spotený na minútku ísť venčiť psa.
ženy a muži by mali byť v rovnováhe, a túto teóriu zjavne absolútne nerešpektuješ.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A ty si zjavne až proti ženám, a netuším, prečo by nemohol i muž zostať pri dieťati doma a pri hrncoch...
ale vy chlapi (tento typ) chcete múdre baby, a šupnete ich za sporák...tak potom sa nečudujte že nevedia nič a nenadávajte že sú sprosté
@sandy114 akým preboha ?
@amelia13 v čom boli obmedzované ? Ale žena môže ísť von, ale jej hlavné miesto je starať sa od deti a byť pri hrncoch. Trebárs keď je pri hrncoch moc spotená, môže výjsť na tú minútu von. Ja nezakazujem.
.... dpc aké šľachetné
ženy a muži by mali byť v rovnováhe, a túto teóriu zjavne absolútne nerešpektuješ.
ceniť môžeš aj koláč ktorý upečie.