@1 to nie je presne to čo som mala namysli..... to, že sa ženy s niekym vyspia skôr ako on stihne dopovedať svoje celé meno je jedna vec. To však neznamená, že si ju bude o týždeň pamätať..... skôr mi ide o to, že čo pre vás urobila vaša bývala milenka (alebo terajšia) na čo aj po dlhom čase spomínate ako na skvelú vec .
pravych femme fatale je malo. to su zeny ktore to maju v sebe. mix zahady, extra vnimavosti a zivota. osobne povazujem asi tak 90% zien za nudne a nezaujimave.
Pamätám si pár vášnivých nocí - ani tak nejde o to, čo pre teba spraví, ale keď vnímaš jej pocity. Alebo ešte lepšie, keď nevnímaš nič. Asi najfascinujúcejšie bolo, keď si raz v tom zápale nevedomky rozkusla peru, a potom pri bozkávaní som v ústach cítil jej krv. Ako, možno trocha zvláštne, ale ostalo mi to dosť v pamäti
nezabudnutelný sex je keď dievča dlho postupne spoznávaš záleží ti na nej a potom sa jedného pekného dňa nadržaní na seba vrhnete.
A praktiky? mám rád keď žena jazdí na mne a priráža zadkom na mňa tak že to počuť. Alebo keď som na nej a obkročí ma pevne nohami okolo pásu. Mám rád keď je mazlavá ako továreň na lubrigely, keď sa dobre bozkáva keď má od nadrźanosti rozšírené zreničky, a keď má sťahy a robí sa na mne.
Vynaraju sa mi velmi neprijemne spomienky a je mi zo seba mierne zle. Co uz, realita nikdy nie je v sulade s predstavami, v ktorych som prave ta FF a nie to co sa deje v realite Idem prec...
ze vie co chce, co jej robi dobre, da to najavo a ide si za tym, ale do toho aj jej zalezi na tom, aby som sa ja citil dobre. To je podla mna asi najlepsie ked som s dievcatom v posteli. Vyznie to zvlastne, ale taky zdravy egoizmus spojeny so snahou vyhoviet partnerovi. Ono tam musi byt magicke spojenie mysli, pocitov.
(kua neviem to dost dobre vyjadrit)
a samozrejme ze je najlepsie ak sa do toho navzajom milujete.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
som čítala DD
A praktiky? mám rád keď žena jazdí na mne a priráža zadkom na mňa tak že to počuť. Alebo keď som na nej a obkročí ma pevne nohami okolo pásu. Mám rád keď je mazlavá ako továreň na lubrigely, keď sa dobre bozkáva keď má od nadrźanosti rozšírené zreničky, a keď má sťahy a robí sa na mne.
(kua neviem to dost dobre vyjadrit)
a samozrejme ze je najlepsie ak sa do toho navzajom milujete.