Takže neviem, či to už je niekde spomenuté, lebo ja to neviem nájsť,ale aj tak...
no chalani sa vyjadrite prosím vás na to, že čo musí mať baba, resp. ako musí vyzerať, aby ste si mohli povedať:" toto je femme fatale"?tak píšte, som zvedavá na vaše
Naco sa pytas? Keby to bolo nieco, co na sebe baba moze zmenit, spravila by to kazda (kt. povedzme chce daneho chalana) a tym padom by kazda bola prenho FEMME FATALE a tym by to znicilo samotnu podstatu tohto pojmu - osudova zena...
nevadi, aj to je nazor, tak dik, ale ja som to myslela tak, ze co ta baba musi v sebe mat, nieco v nej musi byt take od narodenia, ja sa teraz nechcem prerabat ani nic ine, to bolo len take vseobecne zistovanie, ved ja viem, ze nemoze byt kazda taka, ja to chapem, ale pre kazdeho snad existuje jeho femme fatale, ci nie?
korculka ma pravdu...a sak nakoniec ja som jej nieco take natlacil do hlavy, takze ked su nejake tie ohlasy, mozte smerovat aj na mna
co je femme fatale? nezmiznutelna v dave, nevymazatelna z mysle, s nezabudnutelnym pohladom a hlavne ziadny priemer, ziadne kruhy pod ocami, ziadne kurie oka na nohach a tak...
opanta 3 hlavne zmysly (zrak, sluch a cuch) a je proste stylovo zvodna ked caka na vlak, ked v nom cestuje aj ked z neho vystupuje...
femme fatale je proste o tom, ze zeny su tvory krasne, zvodne a zahadna zaroven...a to na nich muzov pritahuje...a dokonalym zlucenim tychto troch veci je prave femme fatale...
neviem, ty ho poznas lepsie ako ja, tak musis na to prist sam, ale bola by som rada v tomto pripade, keby husky pravdu nemal: sorry HUSKY, nemozes mat vzdy vo vsetkom recht!
NO KORCULKA JAKU DEBATU SI TU KOčKA ROZVYRILA NO VIES FEME FATALE JE TA PRI KTOREJ TO TAK MUSIS PROSTO CITIT A NIE VEDET CI VIDET ALEBO POZNAT PROSTE CITIT AKO BY SI BOL V RAJI A NEVNIMAS NIC INE LEN JU....
Ryan nic w zlom, ale internetowa etiketa (kua to co je za wyraz =D ) ti nic nehowori? Welka pismena sa na nete nepisu, pretoze je to newychowane, a tym dawas wlastne na jawo ze na danu osobu kricis, takze s tym plz PRESTAN.
ale TOMMYHOT: nechaj ho tak, ja viem, co tym chcel povedat a nemysle to zle, tak to nehajme tak, diki za nazory, vsetky prijmem a beriem si k srdcu, ci uz zle alebo dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Osudowa zena? mno to je fuck hlawne nech neklame, nepodwadza a miluje, to je secko,ale ja som zatial taku nestretol
No a pre mňa osobne to je moja priateľka. Celé to medzi nami bolo a je také osudové.
co je femme fatale? nezmiznutelna v dave, nevymazatelna z mysle, s nezabudnutelnym pohladom a hlavne ziadny priemer, ziadne kruhy pod ocami, ziadne kurie oka na nohach a tak...
opanta 3 hlavne zmysly (zrak, sluch a cuch) a je proste stylovo zvodna ked caka na vlak, ked v nom cestuje aj ked z neho vystupuje...
femme fatale je proste o tom, ze zeny su tvory krasne, zvodne a zahadna zaroven...a to na nich muzov pritahuje...a dokonalym zlucenim tychto troch veci je prave femme fatale...
este nejake dalsie otazky???
ale uvidime v lete, ci mal alebo nemal pravdu...