Festivaly a cony - čo vám chýba/vadí, čo oceňujete
Určite už veľa z vás bolo na nejakom festivale alebo cone alebo niečom takom... čo boli také základné veci, ktoré vám vadili, ak neboli dobre vyriešené, prípadne čo vás naopak potešilo, ak bolo zabezpečené.
a na cony síce nechodím ani nič, ale asi by som ocenila, keby je tam nejaký priestor, kde sa dá len tak vyvaliť na deky/vankúše, dať si čajík a chytať wifi
súhlasím s vyššie uvedeným, a ešte aby neboli všade reklamy na všetko, jednoducho nekomerčné veci - úsmevy organizátorov sú tiež plusom a je fajn, keď nie je premrštené vstupné a v harmonograme sa nebijú tie najlepšie veci všetky naraz
dlhé čakanie nemá nikto rád, čiže dobre zvládnutá organizácia je základ. ak má človek chodiť z jedného radu do druhého a do tretieho a v každom si vyčkať tak dve hodinky, určite to nebude príjemný zážitok.
a sprchy, sprchy. dostatočný počet spŕch na daný počet ľudí.
to boli len vlastné negatívne skúsenosti z hudobného festivalu.
inak súhlasím so všetkými komentmi. veľkým plusom je keď sú samotné priestory zaujímavé a samé o sebe majú super atmosféru.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Ale predstavujem si hidobny festival.
Potom si aj ja vazim ich a citim sa tam dobre.
aby púšťali do areálu s vlastným alkoholom, aby sa dalo mať stan a auto vedľa seba, a SPRCHY!
+ @1 , @2
a na cony síce nechodím ani nič, ale asi by som ocenila, keby je tam nejaký priestor, kde sa dá len tak vyvaliť na deky/vankúše, dať si čajík a chytať wifi
a sprchy, sprchy. dostatočný počet spŕch na daný počet ľudí.
to boli len vlastné negatívne skúsenosti z hudobného festivalu.
inak súhlasím so všetkými komentmi. veľkým plusom je keď sú samotné priestory zaujímavé a samé o sebe majú super atmosféru.