Ako riešite hygienu na feste??? hlavne by ma zaujímali vlasy... lebo tie mám na druhý deň akoby som si ich neumývala týždeň lebo teplo stan potom dážĎ to je hrôza ... ako to riešite vy???
taketo veci sa proste na festoch neriesia aspon teda ja to mam dostatocne v pici, proste ides sa bavit a slope sa vela sa valas v blate, neriesis.... minimalne teda ja toto na feste neriesim, tam sa idem zabavit a rozbit na srot a to, ze vyzerame ako ufulane prasce je kazdemu jedno, lebo tam tak vyzera 90% ludi
kedysi, keď som mávala vlasy mastnejšie než teraz, mi poslúžil suchý šampón (fuj!). teraz si vypnem ofinu, urobím cop a hoci vyzerám jak debo, je to jedno. a mám strašnú fóbiu z toho, čo sa stane, keď verejnosť uvidí moje vlasy v pôvodnom stave
a sprchu, no. nikdy v živote som sa neodvážila ísť do sprchy na topfeste, ale napríklad na minikvase neni prablem, lebo tam to je úplne superne čisté. toto leto som veru až také prasa nebola, ale to len preto, lebo sa mi zadarilo a počas troch festivalov som mala pravidelnú teplú sprchu, jedlo, splachovací záchod a posteľ
ale inak, keď nie je možnosť, nejako to vždy vydržím. umývam si len zuby a odmaľovávam/primaľovávam sa.
také tie hygienické navlhčené vreckovky, väčšinou sú na nich vyobrazené holé batoľatské prdelky. vlasy neriešim, ak sa pritrafí sprcha, tak tam to zriešim.
@mezomus no ved jasne sa naobed zobudis, najlepsie zadelis pivo na ranajky, ides do stanku, kupis cigansku pecienku 3 piva dopiju sa flase a pokracuje sa napr na pohode na nas "strielali" koli teplu z vodnych diel, takze prijemne osviezenie kamos pohotovo vytiahol aj mydlo ! D
@transplantovana ja som na tych sprchach na topfeste bola minuly rok...vlastne ked boli vsetky vytopene a fungovala uz len jedna a na tu sa cakalo pol hodinu ...hardcore
toto na festoch nikto nerieši.vážne.môžeš byť akokoľvek špinavá... poznám to z vlastnej skúsenosti.a niektorí vyzerali oveľa horšie ako ja... a bola to zábava,lebo sme sa zo seba navzájom smiali
a vlasy...daj si šiltovku a máš to vyriešené...fest je fest a má to svoje pre a proti...
po čase začnú na festivale smrdieť všetci, takže je to aj tak jedno... a ide sa tam kvôli hudbe, ľudia sa pozerajú na spevákov a kapely, nie na niečie vlasy
mmm tak v podstate zatial som to vzdy nejako vydrzala... okrem pohody som na festivaly chodila tak ze prvy den som prisla s cerstvo umytou hlavou, takze aj druhy den to bolo este v pohode a treti den sme sli domov skoro rano takze mi uz na tom nemuselo zalezat...a na pohode sa to v pohode so sprchami dalo zriesit pekne zrana sup sup, aj ked ta voda tiekla asi takym prudom ze mi trvalo pol hodinu kym som si vobec omokrila celu hlavu
anooooo moja teeema! nikdy som to neriesil! VZDY SOM SA NAJEBAL JAK SVINA CELY VIKEND V KUSE!!!a hygiena uznavam ze vzdy nedelu som mal uz toho dost a nevladal som sa ani pohnut...ALE TIE DNI PRES TYM!TO BOLA VZDY PARADA!!!VSETKY PRAVIDLA PREC UMYT ZUBY A PICOVANA PROSTE ZIVOCISNY ZIVOT !!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
myslím, že zatiaľ som bola v sprche len na Trutnove, ale to preto, že som tam bola 5 nocí a to už bolo fakt moc.
aha, aj na Rock For People som bola, lebo bolo nehorázne teplo a ešte sa tam cez deň ani nedalo nič robiť.
a sprchu, no. nikdy v živote som sa neodvážila ísť do sprchy na topfeste, ale napríklad na minikvase neni prablem, lebo tam to je úplne superne čisté. toto leto som veru až také prasa nebola, ale to len preto, lebo sa mi zadarilo a počas troch festivalov som mala pravidelnú teplú sprchu, jedlo, splachovací záchod a posteľ
ale inak, keď nie je možnosť, nejako to vždy vydržím. umývam si len zuby a odmaľovávam/primaľovávam sa.
*just kidding
keď som na feste, tak som najebaný jak tri rite od začiatku dokonca a keď prídem na tretí deň domov tak riešim vzniknutú situáciu
Napríklad: Kde zohnať pivo a ako si rozložiť program chlastania ,aby to človek vydržal až do rána.
a vlasy...daj si šiltovku a máš to vyriešené...fest je fest a má to svoje pre a proti...
som bol trochu dosť mimo, zožral som osem po sebe a stánkar si ma dal tak bokom... "nemáš ešte niečo pre mňa?"
festivaly su o niecom inom
a keď by ti to už tak vadilo,tak su tam sprchy