Podľa toho, aký výsledný odtieň chceš. Keď len niečo tmavofialové ako býva na bežných drogérkových farbách, tak hľadaj tam... ale výsledok býva obvykle na tmavšie vlasy tmavší, až po čase vybledne - vlastná skúsenosť.
Ak chceš fakt fest fialkovú tak bez odfarbenia to asi nepôjde, ja som tak používala Vellie fast color, alebo pekne chytajú aj také tie farebné tužidlá, zohnať sa dajú v Tete alebo kamoška v Prahe ich zohnala vo veľkoobchodoch u Vietnamcov.
tie tmavofialove mi chytaju az velmi na tmavo. a pred rokom som si dala ombre, takze mam vlasy troch tonoch hore do fialova, stred takmer uplne tmave a konce fialovohnede. chcela by som nieco ako ty pises fest fialkove. len sa bojim dat zas peroxid na vlasy. to ombre mi dost znicilo vlasy a musela som zostrihnut
...čo ja viem, ja som si mudrlantka po mature peroxidovala 2x vlasy po sebe raz stredne silnym a raz slabym saoyssom lebo som chcela byť sexy zrzka a vlasy to obstáli, samozrejme už po xtom bielení korienkov aby mi zrz chytla to už vyzeralo všelijak
Skús na nejakej časti vlasov čo nebude tak vidno, ak by to vlasy nejak vysušilo za mna teda gélovky farebné alebo to tužidlo, vymýva sa to asi rovnako, nie je v tom peroxid, je to len preliv, takže jediné "poškodenie" by bolo len to odfarbenie
no podla toho, co pises mi napada len hairchalk, sice to nie je dlhodobe, treba to obnovovat, ale to je jedina farba, ktora chyti aj na tmave vlasy. inak by si naozaj musela odfarbovat a odfarbovat trojfarebne vlasy teda sama osobne neodporucam, s tym by mala problem aj skusena kadernicka, mala by si to divoke... radsej vlasy zjednot na jednu farbu a skus tu hairchalk
ja som si dala bordovú a vyzeralo to tak neidentifikovateľne, ale väčšine ľudí sa to páčilo.. a premýšľam, že aj nabudúce no bol to len šampón, tak už je to dole
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Ak chceš fakt fest fialkovú tak bez odfarbenia to asi nepôjde, ja som tak používala Vellie fast color, alebo pekne chytajú aj také tie farebné tužidlá, zohnať sa dajú v Tete alebo kamoška v Prahe ich zohnala vo veľkoobchodoch u Vietnamcov.
Skús na nejakej časti vlasov čo nebude tak vidno, ak by to vlasy nejak vysušilo za mna teda gélovky farebné alebo to tužidlo, vymýva sa to asi rovnako, nie je v tom peroxid, je to len preliv, takže jediné "poškodenie" by bolo len to odfarbenie