Môžem sa spýtať... Kto zasa volil smer? Kto z vás pustil dôchodcov z kauflandu ísť voliť? Pranostika na marec: Choď do riti Fico asi neplatí... Seriózne sa vás pýtam, priznajte sa, kto z vás.. a prečo...
je mi jedno kto volil Smer pretoze to boli bud stari sprosti ludia alebo cigani...povedz mi do pice kto normalny volil Kokotlebu alebo Kollara?!? jebe to uz naozaj skoro vsetkym na tom Slovensku ci kieho?
@wayne Kollára chápem, ten si získal srdcia mnohých žien ale Kotlebu by som nevolil ani keby som sa 10x nadrogoval, zdravý rozum nepustí, a však nech si ho volia, sami to oľutujú neskôr
@strangelove nie, oficiálne výsledky ešte nie sú. Toto sú zatiaľ výsledky agentúry. Neviem akú metodiku použili, ale použili pri výbere princíp náhody, čiže plus mínus by mali odzrkadlovať oficiálne výsledky... Každú chvíľu očakávam prvé predbežné oficiálne výsledky.
@nexo999 zlodejov, podvovnikov, klamarov a ludi ktori su po moralnej stranke odpad volia len sprosti ludia, alebo ti ktori z toho nieco maju (teda dochodcovia)...ja respektujem kazdy nazor ale len pokial sa nekrizi s tym mojim...
napr. moja babka, ktora na volby tahala aj 81 rocneho dedka aby to vyhral Fico..asi jej nezalezi na buducnosti jej vnucat, hlavne ze sa oni dochodcovia maju lepsie...och ake nervy za to mam...
moji starí rodičia napr. pretože logika mojej babky je: ,,Fica z ničoho neusvedčili, nič mu nedokázali = nie je zlodej" je mi na blvajz z toho ale čo už. a ospravedlňujem sa, že som ich nezamkla v pivnici
ešte jedny parlamentné voľby a pevne verím, že SMER bude len nepríjemnou spomienkou v histórii SR
@levantine Kazdý má právo sa vyjadriť. Ale to znamená, že právo sa vyjadriť majú aj tí, čo si myslia, že ľudia ktorí volili Kotletu sú inteligentne hlboko pod úrovňou inteligentných šimpanzov.
Keď máš nejaký názor tak si ho láskavo obhajuj faktami. Keď niečo verejne prehlásiš musíš počítať s tým, že to ľudia môžu napadnúť. Tomu sa hovorí sloboda slova, na ktorú tvoj Kotleba z vysoka kašle, napríklad tým, že nepúšťa novinárov na VEREJNÉ rokovania a oblastné noviny zneužíva na svoju propagandu. Kokotleba mal možnosť ukázať aký je. Čo také dobré spravil ako župan? Čo také dobré má v tom svojom programe?
@candrouac smejem sa z tohto tvojho vyjadrovania vidim, ako velmi si informovany a ked sa pytas na program, ma ho na stranke. Je lahke si ju najst, otvorit a precitat ja tu nepotrebujem nikomu nic faktovat, a kludne nech sa navazaju, je mi to jedno
mne sa lubi jak sa my jebnuti ludia vieme hadat o politike a pritom picu o tom seci vieme Matovic spravi tricka a my mu verime Prochazka sa prejde po ulici v reklame a to iste Fico slubi istoty a to iste len by sme si mohli uz uvedomit ze to su secko kkti kazdy trochu inym sposobom ale seci sa nas vsetkych chystaju zodrat z koze
@levantine Ja mám ten program otvorený. Čo je tam také super a prečo? Ak nevieš odpovedať na takúto základnú otázku, tak sa nečuduj, že si potom ľudia myslia, že si tupka, ktorá nevie, koho volí.
Tváriš sa drsne, ako ti to je jedno, ale očividne nie je, keď sa tu k tomu vyjadruješ.
optimizmus? tak ja neviem bolo to len take suche konstatovanie... mozno trpezlivost ze zo 40 na 27 je celkom v pohode vyhliadka do nasledujucich volieb
@candrouac ja sa smejem, z takych ludi ako ty nepotrebujem ti na nic odpoved, hlavne ak vidim tvoj inteligentny prejav. A tvarim sa drsne? Hahaha si fakt vtipny, kde na take chodis? pockaj idem pred zrkadlo a idem skusat ako je to tvarit sa drsne A jasne, ty vies najlepsie, ze som tupa. Urazaj dalej, ale mozes len seba. Mne si ukradnuty ja sa na tebe len a len bavim
@levantine Hej jasné, drsné reči, ale na jednoduchú otázku odpovedať nedokážeš. To je podobné predsedovi tvojej vyvolenej strany - silné reči, ale nič rozumné z neho. Som rád, že som ťa pobavil. Ja ti ďakujem, že si mi pomohla vrátiť sa do reality a zistiť, akí sú ľudia v skutočnosti blbí.
no to sa este celkom obavam, na akom percentne kkt nakoniec skonci. bude mat viac oproti odhadu, si myslim, len dufam ze nie ovela.
+ dufam, ze to bude mat v konecnom dosledku pozitivny dopad, nejaka kvazi vystraha a ze sa pravica stabilizuje, ze sa ludia nebudu zo "zufalstva" utiekat k takymto extremnym rozhodnutiam. do tejto idealnej predstavy mi ale nie celkom zapada prochazka, trosku sa obavam, ze wannabe diktator nebude mat velmi zmysel pre spolocne "vyssie dobro".
@candrouac diky ja tebe, neskutocne som sa pobavila nerozoznas ani pojmy a ides tu nadavat Ano aj ja vidim, aki su ludia blbi. A ty ma o tom stale presvedcujes. Hadaj sa dalej, navazaj sa do ludi a dalej dokazuj svoju inteligenciu. A je smutne ak potrebujes odpoved od takeho tupeho cloveka ako si myslis, ako som ja Vidim, ze nevies co je rozdiel ak niekto nedokaze a ak nepotrebuje na nieco odpovedat. To o niecom svedci. Maj sa inteligent. Dobru noc ti prajem a do zivota vsetko len to dobre. Hlavne sa snaz byt dobrym clovekom ked uz nic ine.
@rocafella áno... To, ze ak by bola aspoň polovičná účasť, tak viac ako 4% ľudí sa nechajú opantat človekom bez programu, ktorý vie akurát tak kričať je smutná realita.
Ludia sa neutiekaju zo zufalstva k extremnym rozhodnutiam. Oni tych kktov ako Magian, skutočne chcú voliť. Prečo? ani sami nevedia, presne ako tuto Levantine. Je to podobne ako keď pred rokmi chcelo kopu ľudí voliť žilinskú slotu, tak teraz je pre nich idolom bystrická kotleba... rovnaky odpad, vzorka hlupakov, sociek, nezamestnaných a nevzdelaných. Pre nich vôbec nie je podstatné, že ten koho idú voliť je zlodejský sedlák, ktorý nedodržal ani jediný sľub.
@obrvonjottr. Dalsi inteligent. Ja viem preco ale nemam potrebu to tu rozoberat. To je tak strasne tazke pre vase mozgy to pochopit? Je tu tolko debilov, ze im nielenze nevysvetlite, oni to ani nepochopia potom sa cudujme, preco mame v politike ludi akych mame. Vsetci antikotlebovci by sa len silno hadali a urazali. Ukazujte svoj intelekt aj nadalej. Hanba.
ono je to tak, že jednoduchí ľudia tu vždy boli a vždy budú...akurát, že teraz už majú plné zuby fica aj tí, tak reku, že skusia Magianka zvoliť...a hľa, tu je výsledok
@levantine
intelekt si ukazala akurat ty sama, keď si zvolila stranu, ktora ma na kandidatke najviac nezamestnanych sociek a veľaúspešných ľudí, ktorí to s 9 triedami základnej školy dotiahli až na vyhadzovača na diskotéke... smutné je, že ešte aj trápni ficoidi vedia pomenovať prečo volia Hranola... a sorry, ale mňa untermensch s myslením na úrovni šimpanza nemôže uraziť
@obrvonjottr no podme urazaj dalej superintelekt mne si ukradnuty a aj na tebe sa smejem Kludne si tu vypisuj svoje negativizmy a urazky len si posluz ked ti to robi dobre
@levantine
na to ako som ti ukradnuty, reagujes na kazdy moj prispevok ved vravim... logika na urovni šimpanza a áno... baví ma ukazovať svoju intelektuálnu a evolučnú nadradenosť práve nad takými ako si ty
@obrvonjottr ukradnute su mi tvoje nazory, ja sa tu na tebe zabavam nechapes? Aha ale ako je to mozne, ved ty si superintelekt normalne ma dostavas clovece ta tvoja intelektualna nadradenost nejsi mimozemstan?
aj ja som volil kotlebu, ale len kvoli tomu ze na kazdeho jedneho cosi je a nemyslim si ze kotleba je daky extremista ako ho kazdy oznacuje. len chce normalne slovensko
@luc.ka zmyslam nad tym podobne ako ty boli by sme super kamosi no nakoniec to dopadlo cele tak neurcito ale vidim zablesk lepsich casov v buducich volbach
Kitleba je bez pochyby začiernený a cenzúrovaný médiami! Kým som si nesadol za internet a nepokutral som že čo je vlastne zač a čo robí, myslel som si že ho nebudem voliť lebo je pasívny a nič nerobí - OMYL, zasa špinavá televízia.
No v podstate rešpektujem všetky strany, okrem FICA - prečo, PREČO kurvapiči ho furt volia. PREČO?
A ešte maďari. Heš heš, nech idú domov na vlastnú krajinu, záprdky smradľavé.
dufam v nejaky zablesk uz teraz... ale je to take krehke dost.
a dalsie volby az po 4r, ked utecenecka tema prestane byt #1 a jediny nastoj mobilizacie trulov, aby vobec sli volit -.- lebo predcasne by mohli byt este vacsie peklicko...
o 4 roky radšej volím Fica už aj ja, ak teraz narástol Kotleba o 6% za 4 roky (sa mi zda) tak bude treba niekoho silného proti nemu a bohužiaľ SaS ani Olano to nebudú
@eriko vravim, ja budem do par rokov prec, to ty budes zit v pici sveta dojebanej retardovanym nackom prajem vela stastia tebe a tvojim degenerovanym detom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
Neviem, kto volil Smer... Aj moji starí rodičia nevolili Smer, ale Sieť (lepšie jak Smer, nie?)
Je to frajer Taký prijemný pocit ako sa tu niektorí jedinci rozhorčujú
Ale realita je sviňa...
ešte jedny parlamentné voľby a pevne verím, že SMER bude len nepríjemnou spomienkou v histórii SR
Keď máš nejaký názor tak si ho láskavo obhajuj faktami. Keď niečo verejne prehlásiš musíš počítať s tým, že to ľudia môžu napadnúť. Tomu sa hovorí sloboda slova, na ktorú tvoj Kotleba z vysoka kašle, napríklad tým, že nepúšťa novinárov na VEREJNÉ rokovania a oblastné noviny zneužíva na svoju propagandu. Kokotleba mal možnosť ukázať aký je. Čo také dobré spravil ako župan? Čo také dobré má v tom svojom programe?
@bunnyboy
Tváriš sa drsne, ako ti to je jedno, ale očividne nie je, keď sa tu k tomu vyjadruješ.
optimizmus? tak ja neviem bolo to len take suche konstatovanie... mozno trpezlivost ze zo 40 na 27 je celkom v pohode vyhliadka do nasledujucich volieb
no to sa este celkom obavam, na akom percentne kkt nakoniec skonci. bude mat viac oproti odhadu, si myslim, len dufam ze nie ovela.
+ dufam, ze to bude mat v konecnom dosledku pozitivny dopad, nejaka kvazi vystraha a ze sa pravica stabilizuje, ze sa ludia nebudu zo "zufalstva" utiekat k takymto extremnym rozhodnutiam. do tejto idealnej predstavy mi ale nie celkom zapada prochazka, trosku sa obavam, ze wannabe diktator nebude mat velmi zmysel pre spolocne "vyssie dobro".
Kolujú u nás reči, že Slováci zdvihli pravicu až moc!
intelekt si ukazala akurat ty sama, keď si zvolila stranu, ktora ma na kandidatke najviac nezamestnanych sociek a veľaúspešných ľudí, ktorí to s 9 triedami základnej školy dotiahli až na vyhadzovača na diskotéke... smutné je, že ešte aj trápni ficoidi vedia pomenovať prečo volia Hranola... a sorry, ale mňa untermensch s myslením na úrovni šimpanza nemôže uraziť
na to ako som ti ukradnuty, reagujes na kazdy moj prispevok ved vravim... logika na urovni šimpanza a áno... baví ma ukazovať svoju intelektuálnu a evolučnú nadradenosť práve nad takými ako si ty
No v podstate rešpektujem všetky strany, okrem FICA - prečo, PREČO kurvapiči ho furt volia. PREČO?
A ešte maďari. Heš heš, nech idú domov na vlastnú krajinu, záprdky smradľavé.
dufam v nejaky zablesk uz teraz... ale je to take krehke dost.
a dalsie volby az po 4r, ked utecenecka tema prestane byt #1 a jediny nastoj mobilizacie trulov, aby vobec sli volit -.- lebo predcasne by mohli byt este vacsie peklicko...